Sziasztok! Ma este Szekszárdon kamionos kalandra keresnék hölgyeket, párokat! Igényes, ápolt pasi vagyok!
Sziasztok! Ma este Szekszárdon kamionos kalandra keresnék hölgyeket, párokat! Igényes, ápolt pasi vagyok!
Ugyan nem arra lakom, de megkérdezem. Bárkinek a szájába?
(Ez egy válasz far-kamra üzenetére (tegnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz far-kamra üzenetére (tegnap 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok pár aki este setakocsikázna Délpest megyében ?
Mezőkövesd Miskolc vonalon most szívesen a szádba teszem...
Reptéren valaki?
Én is találkoztam szóló nővel aki tudta jol hogy itt mi szokott menni szokta olvasni a
tegnap 11:57
fó
viszont ő csak madarakat szokott nézni. Volt már kint rossz tapasztalata elmondasa szerint. Nagyon kedves es szimpatikus volt egy nagyon jót beszélgettem vele közel másfél órát, azt említette h régen a párjával itt volt kint.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
mo alf
t
Sziasztok. Csak érdeklödésképpen. A reptér-nél szóló nöt ott látott már valaki? Gondolom ment már ki kocsival oda igy nappal de csak a repülöket nézni nem bulit csinálni ott!?
Én már találkoztam olyan nővel, aki vidékről jött rokonokért a reptérre, és bejött, mert olvasott vmi fotós csoportban a helyről. Óvatosan megemlítettem neki a hely másik “rendeltetését”…. Felcsillant a szeme, kérdezősködött, éreztem, hogy befűzhető, mosolyogva fogadta a bókokat és az apró érintéseket. Lett egy kölcsönös francia. Majd annyit mondott, h ezt szereti Bp-ben, vidéken mindenki ismer mindenkit…. és elment. Aztán az is lehet, hogy nagyon jól tudta, hogy hova jött.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:57
Sziasztok. Csak érdeklödésképpen. A reptér-nél szóló nöt ott látott már valaki? Gondolom ment már ki kocsival oda igy nappal de csak a repülöket nézni nem bulit csinálni ott!?
Reptérnél masztiznék kukkolónak!
Most kora dun Újpesten v 13 ker környékén lány v pár?
15-16h korul Budapest környékén lesz kukkolható pár valahol?
Ma délután veresegyházi környékén tud valaki jó kültéri programot?
Hàt azt én is megnézném
(Ez egy válasz Mustang88 üzenetére (tegnap 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon esetleg valaki, aki nap közben szeretne találkozni? Keressetek nyugodtan!
Reptéren valaki
Sziasztok!
Kora délután reptérnél cumiztatnék!
Kora délután reptérnél cumiztatnék!
Sziasztok
Hölgynek vagy párnak szívesen elélveznék
Hölgynek vagy párnak szívesen elélveznék
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben utazni tudok de helyem is van

nyulipaar

édeském
Vanessa