Ma 20 óra után keresnék kalandot Salgótarján környékén
Mondjuk én írtam nektek, de válaszra se méltattatok, pedig a keménységgel nem lett volna baj...
(Ez egy válasz SzabiesCica üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 17. hétfő 13:19
Had jelezzék vissza a tegnapi kiírásunkra. 50+ privát üzenet jött. Elnézést, nem a gép előtt töltöttük a délutánunk, nem tudtunk mindenkinek reagálni.
A nagy lelkesedésről most is sajnos bebizonyosodott, fotel huszárok ígérgetnek. Szerintem 1 valaki volt kint, aki írt üzenetet tegnap a kb. 6 jelen levő érdeklődőből. Ennek a fele sem volt tettre kész, csak nézelődött... nehezen értették meg, hogy aki nem képes addig eljutni keménységben, hogy gumit tudjon húzni, nem őket keressük.
Ui: köszönjük azoknak, akik visszább veszik a világítását nézelődésük közben, nem kapcsolnak reflektort és nem minket gondolnak a színpadnak, magukat pedig fővilágítosítónak.
A nagy lelkesedésről most is sajnos bebizonyosodott, fotel huszárok ígérgetnek. Szerintem 1 valaki volt kint, aki írt üzenetet tegnap a kb. 6 jelen levő érdeklődőből. Ennek a fele sem volt tettre kész, csak nézelődött... nehezen értették meg, hogy aki nem képes addig eljutni keménységben, hogy gumit tudjon húzni, nem őket keressük.
Ui: köszönjük azoknak, akik visszább veszik a világítását nézelődésük közben, nem kapcsolnak reflektort és nem minket gondolnak a színpadnak, magukat pedig fővilágítosítónak.
Had jelezzék vissza a tegnapi kiírásunkra. 50+ privát üzenet jött. Elnézést, nem a gép előtt töltöttük a délutánunk, nem tudtunk mindenkinek reagálni.
Valaki holnap balaton felé? Ha kell elviszem
Szép völgyi parkoloba valaki?
Sziasztok! Ma este újra! 20 óra körül valaki a fóti Auchan parkolóban, vagy a környéken valahol? Privát üzenetben keress!
Ezt mi is tudjuk
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Hatvan környékén valaki, aki találkozni is szeretne nap közben? Keressetek nyugodtan!
Teva erdőnél van most valaki?
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Momor Gomba fele hely van 9-13 óráig rá érek kiadós szexre keresek nem maszatolásra.
Lenyeljem
?
?
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel kukkolnek is írj privát 17/6 a méretem. Kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra
Ma 15:00 környékén masztizok a Bagi pihenőben hatvani oldalon
Este valaki egy közös hoki? Helyem van
Esztergom környékén cumiznék. Párt vagy szóló pasit kukkolnék
Reptérnél?
Sziasztok!
Szabolcs megye valaki?
Szabolcs megye valaki?
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Olvass adatlapot!
Szép napot mindenkinek!
Olvass adatlapot!
Sziasztok ahol ők vannak, mindig jó a buli
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor megint egy jó este kerekedett ?
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 08. 17. hétfő 01:05), amit ide kattintva olvashatsz)

nyulipaar

Gregway
Kety