Sziasztok! Ma este újra! 20 óra körül valaki a fóti Auchan parkolóban, vagy a környéken valahol? Privát üzenetben keress!
Pár vagy hölgy a Szépvölgyi parkolóba ma este 7 után ? Kb
Hol van a repteri hely?
Nem rossz az elképzelés
(Ez egy válasz fembp üzenetére (ma 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:43
Sziasztok..olyan fiukat keresek akikkel összegegyeztetheto egy szabadban történő sorban allós aktus...én valahol fának dölve pucsitva varok..GPS adott..odajöttök..akar egymas utanr ögtön.vagy ott vagyok 1-2 órat és varok aki epp jön...hatulrol hasznalsz elvezel mész...ugyanitt helyszín ötletet is varok (ne reptér legyen és ne az ujpesti vizes rész)..köszi csak Budapest
Sziasztok.
2 hetero összeszokott jó barát vagyunk,
A mai napon kimegyünk a Reptérhez.
Hölgyek és párok társaságát keressük hogy jól érezzük magunkat.
Minden finom dologra nyitottak vagyunk.
2 hetero összeszokott jó barát vagyunk,
A mai napon kimegyünk a Reptérhez.
Hölgyek és párok társaságát keressük hogy jól érezzük magunkat.
Minden finom dologra nyitottak vagyunk.
Vácon szopatnek
Szépvölgyin mostanában hölgy?..
Ma Gödöllőn valaki szopna gyorsba kocsiban?
Sziasztok pàr vagy fiatal sràc pàrhoz mostansàg a reptèren?
Sziasztok
Ma este Hölgy kecskemét és környéke?
Ma este Hölgy kecskemét és környéke?
csak lehet, hogy több lett volna a potens jelölt, ha válaszolnak az érdeklődőknek...
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:15
De ott irják hogy elnęzést kérnek hogy nem a gèp elött töltöttèk a dèlutànjukat és hogy 50+ levelet kaptak és nem mindenkinek irtak vissza! Szóval felesleges a hozzászólásod felèjük szerintem
5-fél6 tájékán kimennék a reptérhez, hogy kiürítsem a kőkemény, 19-es farkamat. Csatlakozna valaki?
17 korul lesz valaki a repteren ? Nagy vaskos szerszam elony
Fehérvár környékén ma délután?
Pesten estefelé valaki?
Sziasztok..olyan fiukat keresek akikkel összegegyeztetheto egy szabadban történő sorban allós aktus...én valahol fának dölve pucsitva varok..GPS adott..odajöttök..akar egymas utanr ögtön.vagy ott vagyok 1-2 órat és varok aki epp jön...hatulrol hasznalsz elvezel mész...ugyanitt helyszín ötletet is varok (ne reptér legyen és ne az ujpesti vizes rész)..köszi csak Budapest
Sziasztok Zala megyèben vagy Somogy megyében keresek hölgyet vagy párt . Diszkrècio adott ès elvárt.Utazni tudok akinek van kedve írjon
Sziasztok. Ma valaki 3 óra körül Bp 23ker-Kiskunlacháza vonalon közös faszverés-szopás, vagy az autómban de ha van helyed az még jobb
De ott irják hogy elnęzést kérnek hogy nem a gèp elött töltöttèk a dèlutànjukat és hogy 50+ levelet kaptak és nem mindenkinek irtak vissza! Szóval felesleges a hozzászólásod felèjük szerintem
(Ez egy válasz sweetkrisz1990 üzenetére (ma 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:53
Mondjuk én írtam nektek, de válaszra se méltattatok, pedig a keménységgel nem lett volna baj...
Valos bi párokkal hólgyekkel ismerkednék

nyulipaar

cikola
Pavlina J