Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Augusztus 20 a pihenés ünnepe is. Ma nem lesz aktivítás a reptér kifutó végen 100%
Hello, valaki mostanában valami? 25 eves meleg srac Budapesten
Szabadban kalandra szopni szerető partnert keresek Szekszárdon aki szopná nagyobb vastagabb farkamat és dugható. Ha érdekel valakit és kalandoznál írj privit
Sziasztok tolna Bács Fejér megye taliznek sok minden érdekel kukkolnek is 17 6a méret írj privát kedvenc a labsex imádom kiverni női lábra. Bárki írhat
Sziasztok.
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék. Hölgyet, párt keresek.alkalmi vagy akár tartós ismeretségre
Igényes, izmos férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Ma nyiregyen autós szex?
Budapesten es vonzaskorzeteben keresek holgyeket bi párokat
Délelőtt lesz kint pár a reptéren?
Szia !
Ha tetszik az adatlapom ,és budapesti nő vagy ,esetleg heteró pár!
Keress bátran ha kellenék.
Ha tetszik az adatlapom ,és budapesti nő vagy ,esetleg heteró pár!
Keress bátran ha kellenék.
Autóban és bárhol masztizó hölgyet, lányokat, párt kukkolnék, besegítenék, akár nyelvvel is!
Egymás előtti vagy közös maszti! A kor nem számít!!!
Egymás előtti vagy közös maszti! A kor nem számít!!!
Sziasztok. Nagykanizsán - Zalakarosban kalandoznék. Hölgyek, párok? Autós szex? Vagy kukkolás?
Szóló pasiként voltam tegnap.
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 08. 19. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (2026. 08. 19. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Reptér most reggel?
Reptér most reggel?
Sziasztok! Jövő hetvegere keresek partnereket kalandozásra
Ma délután Timár utcánál nő vagy pár?
Most M5 Lajosmizse - M1 Tata vonalon kölcsönös szopás, hokizás?
Írtam
(Ez egy válasz Gábortamás üzenetére (2026. 08. 19. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Most ezt kit érdekel a jövő heti előjegyzés geci....időpintra amikor a hét még le se telt! Gyere le jó Devla!
Sziasztok kedd hajnalban arrafelé leszek. Megírná valaki privátban hogy jutok a reptéri talállkahelyek felé. Köszönöm

nyulipaar