Na te is. Igen én vagyok az ja magas szemüveges kopasz aki ott bujkál az erdöben minden este! Csak azt áruld már el ha tegnapelött este is ott voltam találkoztam egy haverral akkor miért nem bujkáltam? Te a másuik okostojás aki leskelödve lesi meg Xpoviékat Dunakeszin igaz! Akkor ki bujkál?
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 18:29
Én mar hónapokkal ezelőtt mondtam hogy ezzel az András emberrel baj van. Az élet engem
Igazol hogy többen ki vannak rá a reptéren is! Lehet hogy ő volt az erdőben bujkáló ember???
Igazol hogy többen ki vannak rá a reptéren is! Lehet hogy ő volt az erdőben bujkáló ember???
Reptéren pasi aki szopatna?
Én is köszönöm nekik, nektek. Jó volt hallgatni a két gordost így kívülállóként, közben csodálni a fekete rucis hercegnőt a színpadon, lepedőmön... szép este volt, köszi a tündérnek, kár, hogy nem én vihettem haza
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (2026. 08. 22. szombat 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 22. szombat 03:44
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (2026. 08. 22. szombat 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Fordos párnak köszönöm ,hogy megismerhettelek titeket ,és köszönöm a beszélgetést
Én mar hónapokkal ezelőtt mondtam hogy ezzel az András emberrel baj van. Az élet engem
Ne haragudj de kivel akarnak elbeszégetni? Mert ha te is rám gondolsz ami kizárt meg nem értem mit szólsz hozzá olyanhoz amirŏl fogalmad sincs!? A Karola26 egyáltalán nem ismer fŏleg hogy Sáránd-rōl.irogat ha jól látod! És milydn megfontolásból irod ezt hogy velem akar elbeszélgetni a reptéren bármi is? Csak hogy képben legyél már te is azért!
(Ez egy válasz off roados40 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 17:48
Na végre hogy egy csaj is kiossza ezt az okos tojást a reptéren már várják hogy elbeszélgessenek vele úgy hallottam.
Na végre hogy egy csaj is kiossza ezt az okos tojást a reptéren már várják hogy elbeszélgessenek vele úgy hallottam.
(Ez egy válasz Karola26 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 12:37
Szoktál te kalandozni, kommandózni a reptéren is a sötétben a bokrokban! Ott leselkedsz, mert a
ku
sem kellesz, aztán meg itt osztod az észt. amiből neked amúgy sincs sok! Csak meg kell nézni a hozzászólásaidat! Okoskodó 75%-os!
alf
ty alf
án alf
ak
Itt vagyunk! Kiértünk!
Ma estefelé Szekszárd
Cs
tó lenne valaki bi kalandra ? Maszti orál esetleg más is lehet írj ha érdekelne
alf
ör alf
ge
Ecseri kihajtónál ma kukkolnék férfit,nőt,párt a kamionomban.
Budapest 16,17 ker cinkota körny. ??
Mostanában valaki szépvölgyinél? Lennék egy kis kukkolásra, fogdosásra
Sziasztok, Székesfehérvár és környékén hölgy, pár huncutkodni? 08.26. motorozom egyet, szabadban izgi lenne. írj privátban
Sziasztok repteren holgy vagy par esetleg megy k ma kesö délután ?
Mostanában valaki vecsésen, autóban ? Sportos, max.50 !
Javitás:kalandoznának
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 14:46
Sziasztok. Soroksáron a Tesco mellett mögötti részen ha érdekel esetleg párt párokat akik kakandoznának mint pl a reptér-en van olyan rész ugyanugy be lehet menni kocsival földút erre arra meg elég nagy tisztás rész hogy meg lehessen állni! Ma voltam arra 1 orája kb! Gondoltam megirom informácioként ha a reptér messze van valakinek vagy már unalmas!
Sziasztok. Soroksáron a Tesco mellett mögötti részen ha érdekel esetleg párt párokat akik kakandoznának mint pl a reptér-en van olyan rész ugyanugy be lehet menni kocsival földút erre arra meg elég nagy tisztás rész hogy meg lehessen állni! Ma voltam arra 1 orája kb! Gondoltam megirom informácioként ha a reptér messze van valakinek vagy már unalmas!
Nagyatád, Kaposvár, Barcs környéki lányok vannak itt?
Sziasztok! Ma este újra! 20 óra körül valaki a fóti Auchan parkolóban? Privát üzenetben keress!
Karola26.Neked ott Sáránd-rōl mi a bajod? Keress már magadnak valami macskajancsit azzal foglalkozzál! Nem veszed észre hogy beszèlgetès van normálisan nem okoskodás! De mivel te kötsz bele a másikba most is minden ok nélkül azért válaszolok neked én az észosztó neked meg a leselkedö kommandozó
2026. 08. 25. kedd 12:37
ku
se kellö 75-%-os okè!
(Ez egy válasz Karola26 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ty alf
án alf
ak
Szoktál te kalandozni, kommandózni a reptéren is a sötétben a bokrokban! Ott leselkedsz, mert a
ku
sem kellesz, aztán meg itt osztod az észt. amiből neked amúgy sincs sok! Csak meg kell nézni a hozzászólásaidat! Okoskodó 75%-os!
alf
ty alf
án alf
ak
Ma este 21:00 korul sétálgatni fogok csajosban esztergom környéken, ha érdekel irj megbeszéljük hol leszek

nyulipaar

zoole77
Lacie Heart