Ecseri kihajtónál ma kukkolnék férfit,nőt,párt a kamionomban.
Budapest 16,17 ker cinkota körny. ??
Mostanában valaki szépvölgyinél? Lennék egy kis kukkolásra, fogdosásra
Sziasztok, Székesfehérvár és környékén hölgy, pár huncutkodni? 08.26. motorozom egyet, szabadban izgi lenne. írj privátban
Sziasztok repteren holgy vagy par esetleg megy k ma kesö délután ?
Mostanában valaki vecsésen, autóban ? Sportos, max.50 !
Javitás:kalandoznának
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:46
Sziasztok. Soroksáron a Tesco mellett mögötti részen ha érdekel esetleg párt párokat akik kakandoznának mint pl a reptér-en van olyan rész ugyanugy be lehet menni kocsival földút erre arra meg elég nagy tisztás rész hogy meg lehessen állni! Ma voltam arra 1 orája kb! Gondoltam megirom informácioként ha a reptér messze van valakinek vagy már unalmas!
Sziasztok. Soroksáron a Tesco mellett mögötti részen ha érdekel esetleg párt párokat akik kakandoznának mint pl a reptér-en van olyan rész ugyanugy be lehet menni kocsival földút erre arra meg elég nagy tisztás rész hogy meg lehessen állni! Ma voltam arra 1 orája kb! Gondoltam megirom informácioként ha a reptér messze van valakinek vagy már unalmas!
Nagyatád, Kaposvár, Barcs környéki lányok vannak itt?
Sziasztok! Ma este újra! 20 óra körül valaki a fóti Auchan parkolóban? Privát üzenetben keress!
Karola26.Neked ott Sáránd-rōl mi a bajod? Keress már magadnak valami macskajancsit azzal foglalkozzál! Nem veszed észre hogy beszèlgetès van normálisan nem okoskodás! De mivel te kötsz bele a másikba most is minden ok nélkül azért válaszolok neked én az észosztó neked meg a leselkedö kommandozó
ma 12:37
ku
se kellö 75-%-os okè!
(Ez egy válasz Karola26 üzenetére (ma 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ty alf
án alf
ak
Szoktál te kalandozni, kommandózni a reptéren is a sötétben a bokrokban! Ott leselkedsz, mert a
ku
sem kellesz, aztán meg itt osztod az észt. amiből neked amúgy sincs sok! Csak meg kell nézni a hozzászólásaidat! Okoskodó 75%-os!
alf
ty alf
án alf
ak
Ma este 21:00 korul sétálgatni fogok csajosban esztergom környéken, ha érdekel irj megbeszéljük hol leszek
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok! Tatabánya és környékén kalandoznánk Lányal vagy Párral a mai napon!
Sziasztok kedves Párok!
Egy fiatal potens Győri pasi csatlakozna hozzátok.Akár szabadban akár autóban vagy bárhol.
Szeretek utazni,kirándulni, nudizni, ha esetleg vágytok a társaságomra írjatok bátran!
Egy fiatal potens Győri pasi csatlakozna hozzátok.Akár szabadban akár autóban vagy bárhol.
Szeretek utazni,kirándulni, nudizni, ha esetleg vágytok a társaságomra írjatok bátran!
Sziasztok valaki esetleg meg tudná mondani pontosan hol van ez a reptéri hely hogy lehet odajutni. Előre is köszönöm.
Szoktál te kalandozni, kommandózni a reptéren is a sötétben a bokrokban! Ott leselkedsz, mert a
ku
sem kellesz, aztán meg itt osztod az észt. amiből neked amúgy sincs sok! Csak meg kell nézni a hozzászólásaidat! Okoskodó 75%-os!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ty alf
án alf
ak
Ma Balatonfüred, Zánka, Tapolca, Nagyvázsony körzetben keresnék szopatni, dugni szerető pasit max 45 éves korig.
Most kora dun fiatal hölgy v pár aki ismerkedne kalandozna?
Holnap Debrecen környékén meztelenkednék

nyulipaar

xxxg
Jessie