Nem 100% de volt nekünk is egy incidens nem olyan régen hogy HAJNAI 3-kor a reptérnél, mi KETTEN voltunk a párommal, amikor egyszercsak a semmiből megláttunk egy alakot a kocsink mögül előlépni ( a csomagtartóban ültünk) a párom odaszól neki hogy segíthetünk valamiben, erre közli a fazon mégegyszer mondom HAJNALI 3-kor hogy ja nem ő csak azért jött hogy szóljon hogy mi nehogy szemeteljünk ,, mert ez az ő telkük és nemrég takarítottak össze” és ez után egy pillanat alatt már ott sem volt.
(Ez egy válasz Jazminlanytkeres18 üzenetére (tegnap 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:45
Ne is mond....nem fogja fel a nemet....az egyik, a másik kommandozik a bokorban aztán rohangál ..
A harmadik amint elküldjük jön azzal, hogy itt pont vadkamera van és pont itt büntették meg őt is ..ne csináljunk itt semmit mert jön a bunti...
Érdekel ugyan az a csávó jön mindig és mindenhol vadkamera van...
A harmadik amint elküldjük jön azzal, hogy itt pont vadkamera van és pont itt büntették meg őt is ..ne csináljunk itt semmit mert jön a bunti...
Érdekel ugyan az a csávó jön mindig és mindenhol vadkamera van...
Reptéren van kint valaki?
Ne is mond....nem fogja fel a nemet....az egyik, a másik kommandozik a bokorban aztán rohangál ..
Érdekel ugyan az a csávó jön mindig és mindenhol vadkamera van... (Ez egy válasz Karola26 üzenetére (tegnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:32
Érdekel ugyan az a csávó jön mindig és mindenhol vadkamera van... (Ez egy válasz Karola26 üzenetére (tegnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Majd amikor rátok akaszkodik és nem fogja megérteni a nemet, akkor változik a véleményetek! Vagy amikor majd a bokrosban kommandózik utánatok az éjszakában!
Reptéren van kint pár akik szoló pasit keresnek? Akár kukkolásra is.
Majd amikor rátok akaszkodik és nem fogja megérteni a nemet, akkor változik a véleményetek! Vagy amikor majd a bokrosban kommandózik utánatok az éjszakában!
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:11
Bár mi csak egyszer találkoztunk, de akkor jót beszélgettünk! Mi biztos nem tartunk rossznak/szörnynek
Én jobban örülök, és csakazért is ABBA
)) Meg amit dob a gép, na
Szerencsére kisegítettek a zenével is
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
)) Meg amit dob a gép, na
Szerencsére kisegítettek a zenével is
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este valaki Budapesten?
Valaki Alsónémedi és környékéről kaland?
Reptéren van kint pár akik szoló pasit keresnek? Akár kukkolásra is.
Ez a csali… vigyázni kell vele!
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:11
Bár mi csak egyszer találkoztunk, de akkor jót beszélgettünk! Mi biztos nem tartunk rossznak/szörnynek
Mi meglepődtünk a csokin és az innivalón. De jól eső meglepetés volt. Igen jó volt beszélgetni, megismerni pár embert. Eddig nem sok mindenkit ismertünk. Mi köszönjük, hogy mikor megálltunk marasztaltatok minket.
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:00
Sziasztok ezt remélem én is ,hogy találkozunk még
Csak parányi kis dolog volt a csoki meg az itoka . Ha már egy embernek kis örömöt tud okozni a másik akkor már megérte
Jó volt poénkodni is . Valamint köszönet ,hogy megálltatok és odajöttetek az esti sorozathoz .
Csak parányi kis dolog volt a csoki meg az itoka . Ha már egy embernek kis örömöt tud okozni a másik akkor már megérte
Jó volt poénkodni is . Valamint köszönet ,hogy megálltatok és odajöttetek az esti sorozathoz .
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:17
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
De áruld már el légyszives hogy ki az aki rám.haragszik és miert! Légyszives egy párt emlits meg légyszives kérlek hogy bizonyitható legyen ha én támadok! Légyszives hadd lássák már kiirva hogy én az András nevü
va
.is rosszat tettem vagy bármi!
alf
ka alf
ki alf
nek
Sziasztok ezt remélem én is ,hogy találkozunk még
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:58
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is köszönjük a beszélgetést. A somersbyt és a csokit is. Reméljük találkozunk még.
Te vagy a reptéri szörny!
tegnap 19:17
De áruld már el légyszives hogy ki az aki rám.haragszik és miert! Légyszives egy párt emlits meg légyszives kérlek hogy bizonyitható legyen ha én támadok! Légyszives hadd lássák már kiirva hogy én az András nevü
va
alf
ka alf
ki alf
nek
tegnap 18:57
va
(Ez egy válasz Balázs777 üzenetére (tegnap 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ka alf
ki alf
nek
Megint támadsz, a beszélgetés a reptéren úgyis meglesz, össze fog gyűlni mindenki aki haragszik rád!
Sziasztok.Ugyan nem szabadban,hellyel rendelkezo budapesti igenyes potens jo farku pasi erdekelne benneteket?
Örülünk, hogy téged is megismerhettünk. Az ABBA felejthetetlen marad
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (tegnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:30
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (tegnap 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is köszönöm nekik, nektek. Jó volt hallgatni a két gordost így kívülállóként, közben csodálni a fekete rucis hercegnőt a színpadon, lepedőmön... szép este volt, köszi a tündérnek, kár, hogy nem én vihettem haza
Hali! Kecskeméten és Egerben keresünk rendszeres diszkrét házibarátot! Akit érdekel írjon üzenetet! Csak komoly, nyitott emberek jelentkezését várjuk!
Mi is köszönjük a beszélgetést. A somersbyt és a csokit is. Reméljük találkozunk még.
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (2026. 08. 22. szombat 03:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 22. szombat 03:44
Fordos párnak köszönöm ,hogy megismerhettelek titeket ,és köszönöm a beszélgetést
Megint támadsz, a beszélgetés a reptéren úgyis meglesz, össze fog gyűlni mindenki aki haragszik rád!
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:44
Na te is. Igen én vagyok az ja magas szemüveges kopasz aki ott bujkál az erdöben minden este! Csak azt áruld már el ha tegnapelött este is ott voltam találkoztam egy haverral akkor miért nem bujkáltam? Te a másuik okostojás aki leskelödve lesi meg Xpoviékat Dunakeszin igaz! Akkor ki bujkál?

nyulipaar

zolika07