Imádnam, ha egy nő nézne szex közben..Vagy egy srác , nem vagyunk együtt...de kb fél éve összejarunk...óriási farka van(22cm és jó vastag) és szeretném ha valami megnézne minket sex közben. Elmegyünk érted. ..nem is kell feljönni sehova ...kocsiban is csinálhatjuk
Sziasztok! A Marfit hid környékén vagyok. Nincs valaki erre, aki felvenne, hogy leszopjuk egymást?
Bp, vagy reptéren ma még?
Sziasztok!
Van még kint pár a reptérnel??
Esetleg péntek este??
Van még kint pár a reptérnel??
Esetleg péntek este??
Kint vagyunk reptérnél.
Sziasztok! Ma éjjel csatlakoznék párhoz, akár szabadban is Budapesten.
Dányból van itt srác?
Privátba írj
Privátba írj
Ha felmész az út legvégéig, akkor ott lesz egy sorompó (jobbra még visz tovább egy kis utca Szépvölgyi dűlő néven). Felfelé nézve a sorompó előtt jobb kéz felé egy buszforduló, bal kéz felé pedig két murvás parkolóöböl van, szűk bevezető murvás ösvényekkel.
Ezekben az öblökben, főleg a felsőnek a hátuljában szokott lenni akció.
DE! Ezt nagyon ne úgy képzeld el, hogy odamész, aztán belecsöppensz egy nonstop orgiába... Nappal eleve jobban el kell bújni, mert sok a turista, aki nem azért van ott, de este/éjszaka is simán előfordulhat, hogy egész nap nem is megy oda pár, vagy csak beszélgetni/ismerkedni vannak ott. Viszonylag sok próbálkozásból egyszer fogsz sikerrel járni, és akkor sem mindig új arcokkal. Ha előre meg van hirdetve valami, akkor arra csapj le, de ez is ritka, azt pedig felejtsd el, hogy itt felteszed a kérdést, hogy "na most van ott valaki?" és csak tutira indulnál el. Ez nem működik. Egyrészt akció közben senki nem a telót nyomogatja, másrészt ha csak egy fülesre indulnál el, akkor szinte tutira lekésel, mire odaérsz.
Szóval biztosan nem tudod lespórolni a sok-sok felesleges kört és beletett energiát, illetve ha van ott valaki, az se jelent automatikus szexet, révbe kell érned. Hajrá!
Ezekben az öblökben, főleg a felsőnek a hátuljában szokott lenni akció.
DE! Ezt nagyon ne úgy képzeld el, hogy odamész, aztán belecsöppensz egy nonstop orgiába... Nappal eleve jobban el kell bújni, mert sok a turista, aki nem azért van ott, de este/éjszaka is simán előfordulhat, hogy egész nap nem is megy oda pár, vagy csak beszélgetni/ismerkedni vannak ott. Viszonylag sok próbálkozásból egyszer fogsz sikerrel járni, és akkor sem mindig új arcokkal. Ha előre meg van hirdetve valami, akkor arra csapj le, de ez is ritka, azt pedig felejtsd el, hogy itt felteszed a kérdést, hogy "na most van ott valaki?" és csak tutira indulnál el. Ez nem működik. Egyrészt akció közben senki nem a telót nyomogatja, másrészt ha csak egy fülesre indulnál el, akkor szinte tutira lekésel, mire odaérsz.
Szóval biztosan nem tudod lespórolni a sok-sok felesleges kört és beletett energiát, illetve ha van ott valaki, az se jelent automatikus szexet, révbe kell érned. Hajrá!
Ma este pár aki ismerkedne párral tervez kimenni a reptérhez?
Most vallaki Vecsésen autóban ?!?
Szépvölgyin merre fele szokott “akció” lenni? Sose voltam még, de most kinéznék, letudná nekem irni valaki, hogy hova menjek pontosan?
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
Szépvölgyin merre fele szokott “akció” lenni? Sose voltam még, de most kinéznék, letudná nekem irni valaki, hogy hova menjek pontosan?
Reptéren kalandoznék mostanság
Ez(ek) ő(k), csak a "harmadikatkeresunk20" nicknevet törölték vagy kitiltották, és most itt a rendkívül kreatív "kanoshazibaratot30" reinkarnáció!
#60755 2026. 07. 30. csütörtök 22:54 Rudigeri írta
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
Ez a felhasználó mostanság elég aktív, de amit belenget, az természetesen túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ez egy infantilis ÁTVERÉS!
Visszaválaszol az üzenetre, hadovál egy kicsit az elején paraméterekről és közli, hogy olyan házibarátot keresnek, aki külön-külön és együtt is lenne mindkettejükkel. Majd ezután rátér a lényegre: mivel sok a kamus, ezért az első találkozón csak kettesben lenne a két fiú egy laza cumira, mert muszáj megválogatni, hogy kiket engednek közelebb magukhoz. Ha így jó nekem, írjak viberen (telefon már nem is jó...).
Válaszban megírom, hogy természetesen sok a kamus, de ennek mégis mi köze van ahhoz, hogy kettesben kell találkozni és akciózni elsőre? Ha én is kamus vagyok, úgyis mindegy, de ha megjelenek, akkor épp az a korrekt, hogy mindhárman ott legyünk és akkor kiderülhet minden... Úgyhogy ha ragaszkodik a feltételéhez, akkor sok sikert a kereséshez, ha nem, akkor írjon hívható telefonszámot.
Erre természetesen semmi válasz.
Megkérném a rendszeres olvasókat, hogy ennek a usernek a következő "keresésénél" nyugodtan linkeljék ezt be, legalább az ilyen nevetséges próbálkozásokat iktassuk már ki! (Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 27. csütörtök 13:28
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
Ez a felhasználó mostanság elég aktív, de amit belenget, az természetesen túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ez egy infantilis ÁTVERÉS!
Visszaválaszol az üzenetre, hadovál egy kicsit az elején paraméterekről és közli, hogy olyan házibarátot keresnek, aki külön-külön és együtt is lenne mindkettejükkel. Majd ezután rátér a lényegre: mivel sok a kamus, ezért az első találkozón csak kettesben lenne a két fiú egy laza cumira, mert muszáj megválogatni, hogy kiket engednek közelebb magukhoz. Ha így jó nekem, írjak viberen (telefon már nem is jó...).
Válaszban megírom, hogy természetesen sok a kamus, de ennek mégis mi köze van ahhoz, hogy kettesben kell találkozni és akciózni elsőre? Ha én is kamus vagyok, úgyis mindegy, de ha megjelenek, akkor épp az a korrekt, hogy mindhárman ott legyünk és akkor kiderülhet minden... Úgyhogy ha ragaszkodik a feltételéhez, akkor sok sikert a kereséshez, ha nem, akkor írjon hívható telefonszámot.
Erre természetesen semmi válasz.
Megkérném a rendszeres olvasókat, hogy ennek a usernek a következő "keresésénél" nyugodtan linkeljék ezt be, legalább az ilyen nevetséges próbálkozásokat iktassuk már ki! (Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Szépvolgyin mostanában van fent valami élet? Lehet ma 8 körül kinézünk…
Sziasztok. Ma estefelé Szekszárd
Cs
tó biszex aktív partner szexre, érdekelne valakit ? Írj privit
alf
ör alf
ge
Sziasztok.
Ma estére Nyíregyháza-Kisvárda-Vásárosnamény környékén szexpartner kerestetik!!!
Szívesen csatlakozok párhoz is!
Elhanyagolt érett hölgyek jelentkezését is várom (hálásan).
Utazni tudok.
Viber ok.
Ma estére Nyíregyháza-Kisvárda-Vásárosnamény környékén szexpartner kerestetik!!!
Szívesen csatlakozok párhoz is!
Elhanyagolt érett hölgyek jelentkezését is várom (hálásan).
Utazni tudok.
Viber ok.
Pécel és vonzáskórzetében keresek hölgyeket bi párokat

nyulipaar

bice-bóca