Sziasztok! Miskolcon vagy környékén valaki, aki ma nap közben találkozna? Keressetek nyugodtan!
Fehérgyarmat-Debrecen útvonalon most valaki?
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Mostanában Tatabányán autós tali? 30 as pasi vagyok. Hölgyre gondolok
Most valaki vecsésen? Szopatnék,szopnék kozos maszti bármi…!!
Üzenet módosítása!?
Üzenet módosítása!?
Valaki?
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (tegnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:35
Holnap délelőtt valaki reptérnél pár esetleg.Bi is lehet…..sok mindenben benne lennék
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgy ill. pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgy ill. pár?
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Lehet. Hogy jó a péntek este. Beszélünk...
(Ez egy válasz Vadockáék üzenetére (tegnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
M2- ill.2-es úton találhatóak-e útszèli lányok?
Puszi,pacsi
M2- ill.2-es úton találhatóak-e útszèli lányok?
Puszi,pacsi
Sziasztok!
Monor és környéke ma délelőtt?..
Monor és környéke ma délelőtt?..
XVIII-ban verem éppen
Sziasztok! Olyan macikedvelő kanos pasikat keresek akik ráspriccelnének a farok bilincsemre és utana tisztára szopnám a faszát!! Szombatra(08.29) estére keresnék ilyen pasikat debrecenben!!
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Írj ha érdekel a dolog!!!!
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Ma délután kamionos kaland Győr környékén?
Szigetszentmiklós Auchan mostanában?
Valaki 5ora körül a határ úti kis erdőben
Most pesten autoban szopnèk
Kedves Jázmin! Bár én már elsőre is értettem, mit akartál írni, másodjára kiemelve a nőt pedig még egyértelműbb, ha valaki figyel, de...
De mind a kétszer sikerült a "VAN egy srác" helyett "VAGY egy srác"-ot írnod a következő mondat elejére, így aki felületesen olvas, vagy félre akarja érteni, az bizony félreértheti!
Ha nem érted, hogy miért kaptál a második kiemelés ellenére is valószínűleg többtucat pasilevelet, akkor szerintem ezért...
(Ez egy válasz Jazminlanytkeres18 üzenetére (ma 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:11
De mind a kétszer sikerült a "VAN egy srác" helyett "VAGY egy srác"-ot írnod a következő mondat elejére, így aki felületesen olvas, vagy félre akarja érteni, az bizony félreértheti!
Ha nem érted, hogy miért kaptál a második kiemelés ellenére is valószínűleg többtucat pasilevelet, akkor szerintem ezért...
(Ez egy válasz Jazminlanytkeres18 üzenetére (ma 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiemelem, hogy NŐT keresünk Imádnam, ha egy nő nézne szex közben..Vagy egy srác , nem vagyunk együtt...de kb fél éve összejarunk...óriási farka van(22cm és jó vastag) és szeretném ha valami megnézne minket sex közben. Elmegyünk érted. ..nem is kell feljönni sehova ...kocsiban is csinálhatjuk.... Bárhol
Kiemelem, hogy NŐT keresünk Imádnam, ha egy nő nézne szex közben..Vagy egy srác , nem vagyunk együtt...de kb fél éve összejarunk...óriási farka van(22cm és jó vastag) és szeretném ha valami megnézne minket sex közben. Elmegyünk érted. ..nem is kell feljönni sehova ...kocsiban is csinálhatjuk.... Bárhol

nyulipaar

Alisa