Sziasztok!
50éves pasi vagyok !50feletti kocsikázni vágyó partnert keresek!!
50éves pasi vagyok !50feletti kocsikázni vágyó partnert keresek!!
Sziasztok!
Monor és környéke mostanában?..
Monor és környéke mostanában?..
Hétfőn délelőtt a Bajai nudi leszek. Szívesen veszem hólgy, pár, esetleg bi férfi társaságát.
Autódban szopnék ma este ,valaki aki tele van ???
Sziasztok!
Ismét gondolkozunk hogy szervezünk egy kukkolós, doggingos a végén a hölgyre élvezős partit.
Aki már volt velünk az tudja hogy kb hogy mennek a dolgok.
Aki nem volt az nyugodtan kérdezzen vagy írja le nekünk mire is vágyna.
A hely és az időpont még alakul nincs semmi sem kőbe vésve.
Ismét gondolkozunk hogy szervezünk egy kukkolós, doggingos a végén a hölgyre élvezős partit.
Aki már volt velünk az tudja hogy kb hogy mennek a dolgok.
Aki nem volt az nyugodtan kérdezzen vagy írja le nekünk mire is vágyna.
A hely és az időpont még alakul nincs semmi sem kőbe vésve.
Sziasztok ! Párokat kukkolnék szex közben ha lehet akkor közelben , hogy mindenkinek kényelmes legyen a találkozó !! Adatlapot olvass !! Igény esetén be is szállnék, vagy segítenék akár mindenki örömére is ez lehetőség / vagy egyedülálló maszturbáló hölgyet is szívesen néznék / akit ez így izgat írjon csak privátban ! Az adatlapomat figyelmesen olvasd el /Az adataimat / hol élek pontosan !!// Autós és szabadban : szex is jöhet párral vagy szingli hölggyel ! Anyagiaktól mentesen csak is !!!! Puszi
-Pacsi… Szeretem a fiatal bevállalós párokat is!! NO HOMO !!!
-Pacsi… Szeretem a fiatal bevállalós párokat is!! NO HOMO !!!
M3 kivezető meki parkolónál ülök a kocsiba és verem a farkam…valakinek nincs kedve be segíteni ?
Szerintem, kamuzik. A baràtnő nem létezik. Ugyanezt a szöveget nyomja meleg/bi pasi társkeresőn is.
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 02:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Jujjj
Hát lenne ötletem
Hát lenne ötletem
Egy ilyen nagyon bejönne
Köszönöm.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 30. vasárnap 00:12
Boldog születés napot így távolról is. Örülök, hogy kellemesen sikerült.
Boldog születés napot így távolról is. Örülök, hogy kellemesen sikerült.
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 30. vasárnap 00:08
Szerintünk jól sikerült a születésnapi party! 81üzenetet kaptunk, de limitált volt a válasz lehetőségünk. Köszönjük!
Szerintünk jól sikerült a születésnapi party! 81üzenetet kaptunk, de limitált volt a válasz lehetőségünk. Köszönjük!
Valkón fiatal aki szopatna most?Ha tudsz utazni lehetsz bármerről.
Tali Utunk
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2026. 08. 29. szombat 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 29. szombat 23:05
Budapest XXI kerbe a Rózsa utca végére készül valaki. Ki nézek, max kiverem, ha sehol senki.
Budapest XXI kerbe a Rózsa utca végére készül valaki. Ki nézek, max kiverem, ha sehol senki.
Sziasztok! Lent vagyok a Dunaújvárosi kikötői öbölben éjszakára horgászni, ha valakinek van kedved szopatnék, dugnék egy jót lejöhetne!!
Egy régi vágyam , hogy egy jól szituált párnál harmadikként , 69-ezzek a feleséggel , miközben a férje hátulról dugja kualftyalfa pózban ! Szívesen nyalnám tisztára a teleélvezett punciját és a kicsússzanó farkat is lenyalogatnám ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát Budapesten vagy Pest megyében....
Balatonfüred Ma este éjjel szopnêk autódba ha erre vagy wwe12r
Sziasztok sportos 40-es pasi vagyok ferfiassbb mérettel 12 ker környéke keres párt ill szóló hölgyet kizárólag hetero alapon illetve ha szépvölgyi parkoloba is érdekes lehet udv P

nyulipaar

gaborka2
Natasha 2