Na mi a kuki van? Itt a PÉNTEK !
Itt a hétvége a bulik ideje. Swinger drága pedig most vannak fizetések.
Nincs fogócska a Reptér mögött?
1: 15 fok van fázik a buksza
2: Nincs extra méretes fasz kint?
Kiéhezett nő a párjával nincs most kint?
Múltkor a páros ahol a Nő nézte ,hogy a párját szopassa egy másik pasi azok sincsenek kint?
Itt a hétvége a bulik ideje. Swinger drága pedig most vannak fizetések.
Nincs fogócska a Reptér mögött?
1: 15 fok van fázik a buksza
2: Nincs extra méretes fasz kint?
Kiéhezett nő a párjával nincs most kint?
Múltkor a páros ahol a Nő nézte ,hogy a párját szopassa egy másik pasi azok sincsenek kint?
Sziasztok holnap reggel Nyíregyházáról Budapest fele M3-adom valamelyik pihenőre valaki kis finomság?
Most a pár férfi tagjaként keresek csak párt vagy nőt! Péntek vagy szombat estére
Jófej pasi vagyok 22cm és jó vastag intimmel.
Budapest és környéke jöhet szóba.
Jófej pasi vagyok 22cm és jó vastag intimmel.
Budapest és környéke jöhet szóba.
Sziasztok, ma késő este keresek kalandot hölggyel vagy aktív pasival Budapesten vagy a környéken
Sziasztok
Reptéren mostanában valaki?
Reptéren mostanában valaki?
Reptéren van valaki kint?
Sziasztok ma péntek este part vagy lányt keresek egy kis simogatasra ujjazas farokverés első talalkozásnal. Nógrádmegyébenes pestmegyeben. Autos kaland vagy utazni tudok de sajnosfogadni nem SalgótarjánBalassagyarmatvácbp korzeteben
Sziasztok! Ma este 20 óra körül újra a fóti Auchan parkolóban leszek. Hölgy, vagy pár társaságot keresek, mint mindig... Privát üzenetben keressetek!
Reptẻrnẻl most?
Holnap délelőtt megyek a Fóti Auchan parkolóba. Ha valakit érdekel írjon. Passzív szerepben lennék.
Sziasztok, reptér járható? Jön ma ki 5-6 körül pár?
Sziasztok. Hamarosan indulok a Balatontól Bp irányába ha valakinek lenne kedve valamihez
Holnap (szombaton ) késö este szopnék szép tele faszt ,keress ha érdekel .
Sziasztok ma 18-20 oráig a reptéren kocsimban mesztelenülfogom huzkodni a répát esetleg hölgy vagy pár nézné vagy esetleg segitenének elöbb a csucsra jutatni . Én 40 éves sportos pasi vagyok ja és szivesse teszek boldogá nöket
Sziasztok,kedves párhoz csatlakoznék hármasra,kukkolásra,akár rendszeresen is!
Vecsés, Gyál, reptér közelében keresnék női partnert autós szexhez
Csak ápolt nők jelentkezését várom!
Csak ápolt nők jelentkezését várom!
Sziasztok. Reptérnél, Vecsésen esetleg Monoron most hölgy vagy pár aki szívesen ismerkedne egy fiatal, diszkret, mindenre nyitott potens pasival?
Lesz kint ma valaki a reptérnél 13óra körül?

nyulipaar

Debby