Sziasztok! 10től fent leszek a szépvölgyin. Tervez esetleg kijönni hölgy vagy pár innen?
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan keres Pest megye privi
holnap, szombaton déltől 16-17 óráig Tiszanánára megyünk nudizni a nyár utolsó napsugarait magunkba szívni, szabadban szexelni egymással és egy mással
Hozzánk hasonló, huncut párral szívesen ismerkednénk ott!
Hozzánk hasonló, huncut párral szívesen ismerkednénk ott!
Hölgy vagy pár van most kint a reptéren, itt vagyok, de van mozgás…
Sziasztok pár aki találkozna reptér?
10 körül még érdemes a reptérhez kimenni? Passzív jól dugható pasi vagyok.
Valaki most esetleg örs környéke? Autoban
Pilisvörösvár környékén hölgy vagy pár ma estére?
Este kinézünk a reptérhez
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni
Jogos !
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2026. 09. 18. péntek 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 18. péntek 19:14
Bár én szóló pasi vagyok, azért lenne 2 kérdésem!
1. Ha csak kukkolásra kerestek, akkor nem teljesen mindegy a kukkoló neme, kiváltképp akkor, ha egyébként pasi is lehet, ha van vele csaj is? Miért ennyire fontos a leány jelenléte, ha csak kukkoltatni akartok?
2. Ha egy pontos időpontot és viszonylag pontos helyszínt közösbe leírtok, akkor miként próbáljátok kivédeni (és miért?...) a pasi kukkolókat? Nem is beszélve a tényleg véletlenül arra járókról...
Mindannyiunk nevében köszi a válaszokat!
1. Ha csak kukkolásra kerestek, akkor nem teljesen mindegy a kukkoló neme, kiváltképp akkor, ha egyébként pasi is lehet, ha van vele csaj is? Miért ennyire fontos a leány jelenléte, ha csak kukkoltatni akartok?
2. Ha egy pontos időpontot és viszonylag pontos helyszínt közösbe leírtok, akkor miként próbáljátok kivédeni (és miért?...) a pasi kukkolókat? Nem is beszélve a tényleg véletlenül arra járókról...
Mindannyiunk nevében köszi a válaszokat!
Bár én szóló pasi vagyok, azért lenne 2 kérdésem!
Mindannyiunk nevében köszi a válaszokat! (Ez egy válasz nogradpar üzenetére (2026. 09. 18. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 18. péntek 18:26
Mindannyiunk nevében köszi a válaszokat! (Ez egy válasz nogradpar üzenetére (2026. 09. 18. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Edit és Péter vagyunk ma este 9 órától Budapesten varosligetben a Hermina úton fogunk parkolni várnánk hölgyet vagy part kukkolasra esetleg beszallonak de ha csak kukkolas az is jo. 9oratol vagyunk ott. Autóban auto mellett is fogunk rosszalkodni. Bővebben privátban.varjuk leveletek.csak párok es lányok irjanak
Határ út, Ibis hotel mögötti kiserdő....
Este 9-kor volna kedve valakinek kinézni?
Este 9-kor volna kedve valakinek kinézni?
Szia Edit és Péter vagyunk ma este 9 órától Budapesten varosligetben a Hermina úton fogunk parkolni várnánk hölgyet vagy part kukkolasra esetleg beszallonak de ha csak kukkolas az is jo. 9oratol vagyunk ott. Autóban auto mellett is fogunk rosszalkodni. Bővebben privátban.varjuk leveletek.csak párok es lányok irjanak
Kinézek 19 óra körül a Reptérhez. De jó lenne ott ismerkedni párral.
Sziasztok!
Vasárnap reggeli vagy délelőtt egy kis autós szexre valaki?
Dunaharaszti- Albertirsa vonzás körzetben?
Vasárnap reggeli vagy délelőtt egy kis autós szexre valaki?
Dunaharaszti- Albertirsa vonzás körzetben?
köszi a pontosítást
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (2026. 09. 18. péntek 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak jelzem, hogy az Árasztó-part keletre néz......
(Ez egy válasz stman üzenetére (2026. 09. 18. péntek 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 18. péntek 17:24
sziasztok, XI. ker. kondorosi végén, árasztó-parton hölggyel nézném a naplementét
sziasztok, XI. ker. kondorosi végén, árasztó-parton hölggyel nézném a naplementét
Igényes pasi vagyok, hölgy vagy pár lesz a reptéren vagy a szépvölgyi parkolóban a mai nap folyamán, nekem bármikor jó, hajnalig…
Írj privátban
Írj privátban

nyulipaar

edenkert2018