Na az fasza. Kb 2 hete segitettünk a haverral ott elöl mi is egy párnak kitolni öket mert elakadtak.
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 09. 19. szombat 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 19. szombat 21:42
Én nem tudom kit bandáztak ott.
Csak átgurultam aztán kimentem nézni a mezőre a gépeket.
Most gurultam volna kifelé és elakadtam.
De itt olyan segítőkészen az emberek akinek eddig jeleztem h kellene egy kis segítség az nagygázzal elment inkább a másik irányba.
Szerintem itt ejszakázok!
De itt olyan segítőkészen az emberek akinek eddig jeleztem h kellene egy kis segítség az nagygázzal elment inkább a másik irányba.
Szerintem itt ejszakázok!
Valaki? Szabolcs megye autos kaland? Pár vagy hölgy.
Én nem tudom kit bandáztak ott.
Szerintem itt ejszakázok! (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2026. 09. 19. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 19. szombat 21:07
Szerintem itt ejszakázok! (Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2026. 09. 19. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ilyen sokan vannak az erdőben?
Akkor azért ilyen kihalt a népliget.
Xpoviék nem ott szoktak akciózni nem hinném hogy rá várnak.
Mi a gecit lehet csinálni a sotétben? Semmit nem lehet látni. Kicsoda, micsoda, esetleg nemi beteg -e?
" Van foga vagy ki van rothadva egy életen át"
"Pinája tiszta vagy büdös mint a kolera "?
Idézet: Thalia Sodia Tiktok sztártól.
Mi a gecit lehet csinálni a sotétben? Semmit nem lehet látni. Kicsoda, micsoda, esetleg nemi beteg -e?
Idézet: Thalia Sodia Tiktok sztártól.
Ilyen sokan vannak az erdőben?
Idézet: Thalia Sodia Tiktok sztártól. (Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 09. 19. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Idézet: Thalia Sodia Tiktok sztártól. (Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 09. 19. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Lehet lesz valami mert csak dumálnak
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 19. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 19. szombat 20:45
Akkor lehet megbeszélt esemény lesz azért vannak ott. Vagy mindenki meleg és azért vagy megy oda a beöltŏzött csávó nönek és azt várják.
Akkor lehet megbeszélt esemény lesz azért vannak ott. Vagy mindenki meleg és azért vagy megy oda a beöltŏzött csávó nönek és azt várják.
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 09. 19. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Eger és környékén autós kalandot keresünk ma estére☺️
Kiswrdőben 6-7 autó áll de semmi akció.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 09. 19. szombat 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 19. szombat 20:26
Hello. Hát az már az is lesz ilyenkor mert ugye vége az esti jó meleg idöknek! Max napközben de már akkor se nagyon megy már ki oda hancúrozó pár! Majd csak jövŏre!
Hello. Hát az már az is lesz ilyenkor mert ugye vége az esti jó meleg idöknek! Max napközben de már akkor se nagyon megy már ki oda hancúrozó pár! Majd csak jövŏre!
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 09. 19. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2026. 09. 19. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Pólus parkolójában hölgyet, pár hölgyét kényeztetném autóban
Ma este jaszberenyben holgy vagy pár???
Szopatna pasi repteren?
Meleg pasinak írtál aki szopni akar. Első találkozásnál csak leszopna aztán majd lesz csaj is az ígérete alapján de arra várhatsz….
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2026. 09. 19. szombat 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia sziasztok.Edit és Péter vagyunk ma este újra 9órától Budapesten varosligetben a Hermina úton fogunk parkolni várnánk hölgyet vagy part kukkolasra esetleg beszallonak de ha csak kukkolas az is jo. 9oratol vagyunk ott. Autóban auto mellett is fogunk rosszalkodni. Bővebben privátban.varjuk leveletek.csak párok es lányok irjanak.pasik ne írjanak.....tegnap ugyan nem jött par es holgy de mi jol éreztük magunkat
Nem sietek sehova csak mondtam h most semmi nincs kint.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (2026. 09. 19. szombat 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 19. szombat 19:22
Komám ! Még korán van majd fél 10 éjfél , fél2 kor izzanak azok a bizonyos bukszák. Akkor van kint Dooging Roodshow.
Szopnék most Tatán
Komám ! Még korán van majd fél 10 éjfél , fél2 kor izzanak azok a bizonyos bukszák. Akkor van kint Dooging Roodshow.
Sziasztok. Valaki ÖTTEVÉNY KÖRNYÉKÉN?
Sziasztok!
Reptér ma is nagyon halott sajnos.
Reptér ma is nagyon halott sajnos.
Dugható férfit keresek Szekszárd?

nyulipaar

Veronica da Sousa