Sziasztok!
Reptérnél esetleg van valaki ilyen későn?
Reptérnél esetleg van valaki ilyen későn?
Reptér?
Eső kéne igen, és kevesebb motoros meg quados mert azok lazítják fel a talajt sajnos!
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (tegnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:48
Balra is egyre nehezebb elmenni, hogy a mély homok ne fogja vissza a kocsit, vagy tolja ki az elejèt.
Pár hete/ hónapja kifelé a középső úton, egymás után 2 kocsit sikerült visszatolnunk a sofőrökkel közösen.
A tegnapi elekadás talán az erdő után pár méterrel a dombon történt.
Egy kis eső nem ártana a talajnak.
Pár hete/ hónapja kifelé a középső úton, egymás után 2 kocsit sikerült visszatolnunk a sofőrökkel közösen.
Egy kis eső nem ártana a talajnak.
Reptér most jófarkú pasi???
Sziasztok.
Itt van az a pár aki segített kitolni este 10 után? Kék 1-es BMW-el voltam.
Itt van az a pár aki segített kitolni este 10 után? Kék 1-es BMW-el voltam.
Ma este valaki?
Reptérnél kaland? Esetleg M0 mentén?
Reptérnél kaland?
valaki nem akar mostanság autózni?
Balra is egyre nehezebb elmenni, hogy a mély homok ne fogja vissza a kocsit, vagy tolja ki az elejèt.
Egy kis eső nem ártana a talajnak. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:10
Egy kis eső nem ártana a talajnak. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Hát ahogy bęértek ugye egyenesen nem szabad menni. Vagy egyből jobbra vagy balra mert ott nincs olyan homok még annyira! ))
Sziasztok!
Reptér környékén kaland?
Reptér környékén kaland?
Csak rövid ideig volt ott a szürke Bmw-s pár sajnos!
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (tegnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Ypovi üzenetére (tegnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia sziasztok.Edit és Péter vagyunk ma este újra 9órától Budapesten varosligetben a Hermina úton fogunk parkolni várnánk hölgyet vagy part kukkolasra esetleg beszallonak de ha csak kukkolas az is jo. 9oratol vagyunk ott. Autóban auto mellett is fogunk rosszalkodni. Bővebben privátban.varjuk leveletek.csak párok es lányok irjanak.pasik ne írjanak.....tegnap izgalmas volt köszönjük
Siófok Székesfehérvár környékén autós kaland ma este?
Igen tapasztaltuk, hogy ott a leginkább homokos.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:10
Sziasztok. Hát ahogy bęértek ugye egyenesen nem szabad menni. Vagy egyből jobbra vagy balra mert ott nincs olyan homok még annyira! ))
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:20
Egy hős vagy!
viccen kívül nem sok ember van aki segítőkész. Szerencsére még nem akadtunk el eddig egyszer sem.
viccen kívül nem sok ember van aki segítőkész. Szerencsére még nem akadtunk el eddig egyszer sem.
Rendes töled haver. Pacsi neked.
Mi is a haverral kęt hete kb 1 párt toltunk ki elöl ahogy bejön mindenki mert elakadtak. Hálásan kŏszŏntęk. Elötte meg fiataloknak segitettem szintén kitolni ŏket ott elöl ugyanugy.
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:36
Mi is a haverral kęt hete kb 1 párt toltunk ki elöl ahogy bejön mindenki mert elakadtak. Hálásan kŏszŏntęk. Elötte meg fiataloknak segitettem szintén kitolni ŏket ott elöl ugyanugy.
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha tudok szívesen segítek amiben tudok . Kitudja mikor szorulok én is bármilyen segítségre
Ez így igaz. Sosem tudni mikor lesz fordítva.
tegnap 18:36
Ha tudok szívesen segítek amiben tudok . Kitudja mikor szorulok én is bármilyen segítségre
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (tegnap 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:20
Egy hős vagy!

nyulipaar

Sarah Bromley