Győrben szopnèk. Helyem van.
Reptéren valaki?
Sziasztok
Valaki a reptérnél?
Valaki a reptérnél?
Érd-Tatabánya vonalon kalandoznék,20 órától ráérek!
Pontosítom, a lezárt bukkanós bejárattal szembeni út. Megkerülbe a feltöltést lehet bejutni.
(Ez egy válasz Kondor üzenetére (tegnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:07
Sziasztok. Hátul, a lezárt terület mellett jobbra az úton tökk jó rész van, eldugottabb mint a kiserdő. Aki ide kijön, az nyilvánvalóan szex miatt van itt.
Sziasztok. Hátul, a lezárt terület mellett jobbra az úton tökk jó rész van, eldugottabb mint a kiserdő. Aki ide kijön, az nyilvánvalóan szex miatt van itt.
Bélatelep ,felsőbabád utca? Volt amikor arra mentem be én is .
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (tegnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:00
Az a régi Vecsési Út valami igazi szar... tele kátyúval,meg belógó gallyakkal, Én inkább a hosszabb úton megyek.. A Bélatelepi út felől.Igaz,hogy hosszabb,de belebotlottam már egy két kellemes kalandba..
Valaki most a reptéren?
Nagyméretű srácot keresünk vagy ápolt igényes párt!!
Masszört keresünk ápolt 40 és pár vagyunk
Pàrommal keresek férfit ma estére szegeden
Monor,Gomba fele járó vagy jönni tudó aktív srác pasi holnap délelőtt hely van 13 óráig rá érek.
Hello. Èn mindig balra mentem egyböl még nem akadtam el szerencsére a homokban. Köszi azért
(Ez egy válasz Kondor üzenetére (tegnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:45
Szia. Óvatosan be lehet menni, de ahogy lentebb is olvasható, balra kerülve, körbe kell menni. Ahol látod, hogy mély a homok, azt kerüld el.
A nagy terepjáros az a Ford-os nem? Azt hallottam már hogy cigarettázva megy oda kocsis párokhoz mesélte egy ott kint szexelö pár amikor beszélgettünk hogy volt vele esetük.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (tegnap 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:45
Végre felfedezték a Volvo melletti bejáratot. Én mindig ott megyek be .
Katasztrófaturizmusként megtekinthető a ki égett autó bal oldalon majd. Igaz kicsit szar de kibírható az út!
Bélatelep felöl is elég dimbes dombos
Gallyakat minden beugró ember le vághatná! Metszőolló és kesztyűt hozzatok magatokkal.
Még a NAGY terepjárós kukkolós pasi is. Hogy kényelmesen mire megy a Báró Úr elférjen cigarettázás pöffeszkedés közben.
Katasztrófaturizmusként megtekinthető a ki égett autó bal oldalon majd. Igaz kicsit szar de kibírható az út!
Gallyakat minden beugró ember le vághatná! Metszőolló és kesztyűt hozzatok magatokkal.
Még a NAGY terepjárós kukkolós pasi is. Hogy kényelmesen mire megy a Báró Úr elférjen cigarettázás pöffeszkedés közben.
Végre felfedezték a Volvo melletti bejáratot. Én mindig ott megyek be .
Még a NAGY terepjárós kukkolós pasi is. Hogy kényelmesen mire megy a Báró Úr elférjen cigarettázás pöffeszkedés közben. (Ez egy válasz zolka74 üzenetére (tegnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:00
Még a NAGY terepjárós kukkolós pasi is. Hogy kényelmesen mire megy a Báró Úr elférjen cigarettázás pöffeszkedés közben. (Ez egy válasz zolka74 üzenetére (tegnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Az a régi Vecsési Út valami igazi szar... tele kátyúval,meg belógó gallyakkal, Én inkább a hosszabb úton megyek.. A Bélatelepi út felől.Igaz,hogy hosszabb,de belebotlottam már egy két kellemes kalandba..
Szia. Óvatosan be lehet menni, de ahogy lentebb is olvasható, balra kerülve, körbe kell menni. Ahol látod, hogy mély a homok, azt kerüld el.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:30
Hello mindenkinek. Akkor ahogy Vecséstöl mentél és az elsŏ körforgös résznél bementél ott az uj útnál nem lehet bemenni autóval a reptèrhez?
Valaki Kistarcsa
csorna környékén?
Hello mindenkinek. Akkor ahogy Vecséstöl mentél és az elsŏ körforgös résznél bementél ott az uj útnál nem lehet bemenni autóval a reptèrhez?
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:27
(Ez egy válasz Freecee0121 üzenetére (tegnap 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Volvo Hungaria ,régi Vecsési út majd balra kanyarodsz az orgoványi szőlő útra .

nyulipaar

Tiffany Six