Pasi van kint a reptéren?
Párral találkoznék Budapesten és környékén!
Sziasztok. Van kint pár a reptéren? Mi kint vagyunk
Ázsiai lánnyal, nővel ismerkednék!!
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Érezzük jól magunkat! Írjatok bátran!
(Ez egy válasz Miért ne 1028 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sztorno. Nem tudok menni. Jövő héten írok, mikor és hova tudnék menni.
Sztorno. Nem tudok menni. Jövő héten írok, mikor és hova tudnék menni.
Keresnék most estére egy bi fiút akivel kölcsönösen kivernénk a farkunkat . Autós kaland is lehetséges de hely is megoldható !
Valaki van a repteren vagy a szepvolgyin?
Reptérnél most méretes pasi??
Holnap (vasárnap) délelőtt 10 után megyek a Dunakeszi Penny-be. Utána van egy kevés időm, hogy kocsiban... Ha érdekel, írj üzenetet.
Most valaki szépvölgyi?
Párom belement ,hogy egy számára szimpatikus bi fiúnak kiverje a farkát velem és természetesen a srác közbe nekem. Ehhez keresnék egy sportosabb srácot . Csomád. Adatlap és kép szükséges és bi legyél . Köszi
Ma is jó volt a buli a reptérnél. Mint mindig!
Reptéren nagyfarkú pasi???
Párszor felnéztem oda, de soha nem volt senki, bár mondanám azt , hogy lyukra futottam.
(Ez egy válasz Bisexutazo40 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 26. szombat 19:08
Hali! Fel 8 után tervez menni valaki esetleg a Szépvölgyire?
Hali! Fel 8 után tervez menni valaki esetleg a Szépvölgyire?
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál de szexre is nyitott vagyok azt megbeszelhetjuk de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.ma estére keresek vagy holnap délutánra.
18-20 éves nőt keresek autós szexre ha kel fizetek is, Kecskeméten!
Sziasztok ! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak cuckold vagy creampie szexre ! Budapest és Pest megye max 20-km es hatósugarában. Lehet közben fotózni az aktust vagy akár videózni is.... Ha más hármas vagy többes vágyaitok vannak , bármit megbeszélhetünk ! Házibarát is lennék állandóra , vagy szerepjátékot is szívesen játszok , ha igény van rá.....

nyulipaar

Lauren