Itt vagok a szokott bekötő út és balra
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (ma 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:10
Sziasztok! A reptér most melyik irányból közelíthető meg elakadás nélkül? Mert sokan sok mindent írnak.
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Szob- Vác környékén ma 3körül valakit leszophatnék?
Hello. Budapest-Kmèt-Szeged vonalon ès környèkèn ismerkednèk.
Üllő -Albertirsa között mostanában?
Sziasztok
Olyan Nőt vagy párt keresek akiket izgatna ha meglesném őket maszti vagy szex közben kint a természetben ebben a szép időben!
Kérem privátba írjatok!
Olyan Nőt vagy párt keresek akiket izgatna ha meglesném őket maszti vagy szex közben kint a természetben ebben a szép időben!
Kérem privátba írjatok!
Sziasztok! A reptér most melyik irányból közelíthető meg elakadás nélkül? Mert sokan sok mindent írnak.
Sziasztok! 11.kerületben kalandoznék ma!Hölgyek,párok levelét várom
Szentendrei bringaúton vannak eldugott helyek. Párhoz csatlakoznék vastag és kemény farokkal
ESZTERGOM,Dorog,Párkány-autómban 18-55 év közötti,átlagos alkatú LÁNY,Nő,Feleség,elhanyagolt Feleség BOROTVÁLT PINÁCSKÁJÁT NYALNÁM
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
ÉLVEZÉSIG,viszonzás nélkül.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű msszőr pasi vagyk...PUSSZ...
Balatonfüred, zánka, Nagyvázsony és környékén keresnék ma férfias bi/heteró aktív pasit kalandozni…
A szépvölgyi úton vannak még találkozók ?
Jár oda még valaki?
Jár oda még valaki?
Mai napra keresek a környékemen szexpartnert. Autóm van , utazni tudok, valamint ha nincs hely ,autós kaland is szóba jöhet
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok.
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Győrben ismerkednék, hölgyet, párt keresek.
Igényes, izmos, kopasz férfi vagyok, nagyobb, csupasz, eres intim. Maximális diszkréció és többes tapasztalat.
Hely alkalmanként, kocsi van!
Írjatok
Reptér ma délelőtt?..
Lenne hőlgy aki a reptér végén be szeret-e ülni a kamion ágyára írj 11:30 ig privátba és indulok
Sziasztok! Ez a reptéri hely pontosan merre van?
Bi párt keresek orális kalandra!
Ma delott 12 óra környékén M0 M5 kamionba hőlgyet kényeztetnék lehetsz feleség is

nyulipaar

zé