Bocsi, elfelejtettem, hetero...
Sziasztok!
Ma, szombat este kamionos kaland a reptéri körforgóban, vagy később a Fóti Auchan parkolóban?
Ma, szombat este kamionos kaland a reptéri körforgóban, vagy később a Fóti Auchan parkolóban?
Reptéren valaki?
Most valaki 13 ker autós kaland?
Fél1 körül reptéren kalandoznék párral…
Sziasztok
Ha még se lennétek meg én szívesen ki ugrok !
Igényes 40 és hetero pasi (Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (tegnap 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha még se lennétek meg én szívesen ki ugrok !
Igényes 40 és hetero pasi (Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (tegnap 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Egy fuvart valaki,Budapest területen ,extrákkal ?
Üdv taxis
(Hölgyeknek )
Egy fuvart valaki,Budapest területen ,extrákkal ?
Üdv taxis
(Hölgyeknek )
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Még vagyunk egy darabig.
Szia!
Meddig lesztek kint? (Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (tegnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Meddig lesztek kint? (Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (tegnap 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Kint vagyunk reptér. Pár vagy pasi ?
Sziasztok, rendőrök a reptéren mit vagy kit keresnek?
Sziasztok szépvölgyin van fent valaki inen írj privatban
Reptéren nincs kint pár? Mi kint vagyunk.
Én találtam a Csepeli kiserdőt . Tőlem ráadásul 200m re van. Ott is volt pl pár párok akik ki jöttek. Fedett ,pad asztal és van kis eldugott helyek. Most is ki nézek hátha
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (tegnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Pontosan. Már mi sem járunk ki. Értelmét vesztette számunkra (is) ...
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (tegnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:59

Reptéren csak a melegek kergetőznek! Elég gáz ez az ismerkedéshez! Nem csodálom,hogy a párok lassan elkerülik ezt a helyet is,mint a Szépvölgyit!
Múlt héten pénteken kapásból három párt láttam akik akcióztak . Szombaton pár órát amikor kint voltam szintén 3-4 pár akciózott . Vannak kint szerintem csak nem mindig a kiserdőnél kell keresni ,hanem eldugott helyen. Pl építkezés és a közút között vagy a reptér és után jobbra . Bőven a régi mű úton túl. Jó pár párt láttam már ,normálisan odaköszöntem ,senki nem küldött még el úgy ,hogy nézni sem lehet. Szóval szerintem vannak párok csak több időt kell kint lenni és járni a terepet . De ez csak az én meglátásom
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (tegnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:59

Reptéren csak a melegek kergetőznek! Elég gáz ez az ismerkedéshez! Nem csodálom,hogy a párok lassan elkerülik ezt a helyet is,mint a Szépvölgyit!
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék