Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Szép talpu lányokat keresek akik szeretik ha ráélveznek a talpacskájukra
Fontos, hogy ápolt legyen
Semmilyen tekintetben nem leszek hálátlan !!!!

Ma éjjel egy jó kaland?
Ma esetleg valaki? Keressetek szammal nyugodtan, parok holgyek elonyben

Mehet, ha jó mèg neked
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, hmmm de jó is lett, lenne de ahogy néztem azt az1 képet amit én láthatok az alapján biztos vagyok benne hogy sikerült ajala d turád..
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Repternel most pasi?
Keresek egy jó farkú pasit, közös hokira és oralra.
Hali. Kb 1-1.5 óra múlva egy hozzám hasonló érdeklődésű fiút keresek ( az se baj ha nő) aki verné a farkam és szimpátia megléte mellett bekapná akár. Közben én kézzel kényeztetném . Megszokott helyem van így az megoldva . Pest megye. Páromról nézhetünk előtte akár 1-2 képet vagy majd alakul ahogy alakul .

Szia! Szívesen benne vagyok.
Most valaki lightos autós kaland?
Ezt jól meg azt mondtad
(Ez egy válasz hesszmaister üzenetére (tegnap 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:59

Hali, nem haltunk ki.. Csak szerintem én legalábbis azért nem mászkálok ki, mert nem szokott nagy igénybe venni egy hetero srácra nagy igénybe vegyék..
Gödöllőnél valaki aki cumizna?
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Vagy legyen kisebb igénybe vételre sem jellemző..
Hali, nem haltunk ki.. Csak szerintem én legalábbis azért nem mászkálok ki, mert nem szokott nagy igénybe venni egy hetero srácra nagy igénybe vegyék..
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (tegnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kis autós kaland ma?
Ma delutan fekete kisautós paros itt van? Ha igen kerlek irjatok ram. Nagyon szuperek voltatok...
Sziasztok. Battai napokon van most egy vállalkozó szellemű?