Kora esti órákban kimegyünk kocsival kicsit orál játékra. Ha csatlakoznál cím az adatlapon. Fényképes levelet várunk
Hozzá szolnák az elöző irásokhoz. Mi a párommal járunk ki (igaz nem tul sürün) mi mindig irunk 1 posztot. Jelezve hogy mennénk mikor és milyen tipusu srácokat keresünk és leirva konkrétan hogy mire is. Eddigi alkalmakrol csak pozitivan tudok beszélni. Inteligens higénikus és jó fej srácokkal volt kalandunk. Csak ugy spontán a mi véleményünk szerint nem szabad kimenni. Ja és párokat az biztos hogy nagyon nehéz kifigni. Még nekünksem sikerült. Ugyhogy mi ezekszerint szerencsések vagyunk a férfiak tekintetében.
Legtöbbször csak kukkolni mentem ki hátha lessz valami nem volt fontos az akció de az ismerkedés nem lett volna rossz sajnos semmi nem történt ma is kinézek mert van arrafelé dolgom de nem várok semmit mert tudodm hogy maximum farok verő faszikat látok amivel nincs baj de legtöbbször csak azok vannak és egymást meg sem közelítik pedig ahogy elnéztem sokszor egymást keresik
(Ez egy válasz marcsigábor üzenetére (ma 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél??
Van igazad de nèha stilus ès a pofàtlansàg hihetetlen.
(Ez egy válasz muffy20 üzenetére (ma 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:07

Előttem szólók nak csak annyit hogy mernék ismerkedni de legtöbbször csak pasik vannak mikor kimegyek sajnos pár nő meg nem igen volt sajnos egyszer lattam de ők elhajtottak azonnal mindenkit aki nem párban ment oda hozzájuk és ahogy néztem sajnos ez a trendi a legtöbb párnál hogy csak párt keresnek és minden mást elhajtanak
Sziasztok szivessen ismerkednék hölgyel vagy páral
Előttem szólók nak csak annyit hogy mernék ismerkedni de legtöbbször csak pasik vannak mikor kimegyek sajnos pár nő meg nem igen volt sajnos egyszer lattam de ők elhajtottak azonnal mindenkit aki nem párban ment oda hozzájuk és ahogy néztem sajnos ez a trendi a legtöbb párnál hogy csak párt keresnek és minden mást elhajtanak
Orosi út valaki?
Holnap délelőtt aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Mór környéke valaki hölgy ? Írj privát ❤️❤️
Tímár utca?
Hajnus
Sajnálom, hogy nem jött össze. Előző levelemben írtam, hogy megpróbálom össze hozni az ismerkedèst. Írj ha èrdekel (Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 19:33
Sajnálom, hogy nem jött össze. Előző levelemben írtam, hogy megpróbálom össze hozni az ismerkedèst. Írj ha èrdekel (Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy vasárnap délután jóidő de nem dög melegben voltam kint a gömbnél egyedül nőként! Ugyanaz történt mint az esti órákban autók kőröztek szóló pasik,egyetlen bátor és meglepően normális korrekt pasi mert odajönni hozzám! Az autósüldözés azért trendi ott
Most szombaton volt egy nagyon kellemes pár kora dèlután (4 óra lehetett). Jöttek-mentek az emberek. Ott volt a lehetősèg, tálcán felkínálva. Ahogy olvasom a kommenteket, mindenki közel adhock keresi az alkalmat de nem terveznek előre.
Pár nevében ( ès más ) nem hírdethetek de èn mégis elinditom inkább úgy ezt a kötetlen partyt, hogy most szombaton 17h kor a reptéren párok, hölgyek, férfiak egy csoportos összejövetelhez kinek van kedve? Èn kint leszek. Ha faszverès lesz a hölgy örömére, nekem az is megfelel. A pontos helyszín privát üzenetben. (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 16:32
Pár nevében ( ès más ) nem hírdethetek de èn mégis elinditom inkább úgy ezt a kötetlen partyt, hogy most szombaton 17h kor a reptéren párok, hölgyek, férfiak egy csoportos összejövetelhez kinek van kedve? Èn kint leszek. Ha faszverès lesz a hölgy örömére, nekem az is megfelel. A pontos helyszín privát üzenetben. (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Kint voltunk a reptéren, kihasználtuk azt a kevés napsütést ami még van, egy meztelen fotózásra, elment mellettünk 4 autó, de senkit sem érdekelt :(
Jó reggelt.
Ma napközben reggel valaki reptér?
Ma napközben reggel valaki reptér?
Semmit sem kell... Ami nem megy, azt nem erőltetjük!
(Ez egy válasz Krisztián69 üzenetére (tegnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma Bp.-en délelőtt vagy dél körül? Priviben írj.
Délelőtt Orosi uton Nyiregy? Valaki lesz kint?
Helló!
Ma ,az az kedd délelött a Szigetszentmiklós Auchan parkolóba játszadozok magammal!
Női segítő kezet ,szájat szívesen fogadok!
Ma ,az az kedd délelött a Szigetszentmiklós Auchan parkolóba játszadozok magammal!
Női segítő kezet ,szájat szívesen fogadok!
7:00 fele valaki reptéren szopna vagy közös maszti ?
Reggel 7-8 közt valaki a gubacsi híd környékén aki szeret szopatni?