Reptér?
Hol vagy Pajti, mert a szépvölgyin megint nem.
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (ma 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:16

Mobilinternetről hallottál már ember ?!?!? Hagy gondoljam már meg magam amikor akarom, és ki is írtam hogy máshova kötök ki a végén.Hagyd már ezt a gyerekes viselkedést nagyon röhejes vagy meg amúgyis inkább magaddal kéne foglalkoznod
Mobilinternetről hallottál már ember ?!?!? Hagy gondoljam már meg magam amikor akarom, és ki is írtam hogy máshova kötök ki a végén.Hagyd már ezt a gyerekes viselkedést nagyon röhejes vagy meg amúgyis inkább magaddal kéne foglalkoznod
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (tegnap 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptérnél ilyen későn?
Pedig tegnap már úton voltál a reptérre! Akkor ki is beszél hülyeségeket?
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (tegnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:21

Azt hogy retardáltak vagytok ne itt, én viszont nem vagyok olyan csicska mint ti ha azt mondom kimegyek akkor kimegyek és kint is voltam szépvölgyin, repteret hagytam de ha menne a szöveg értelmezés miszter serlokk akkor nem lennének ilyen paranoid hülye agymenéseid.További szép estét, többieknek én ma is kint leszek !
Gödöllőnél valaki közös hokira, cumira ma este?
Hely megoldható.
Írj privátban.
Hely megoldható.
Írj privátban.
Hova? Ahol tegnap sem volt senki, mert vagy rossz helyen voltál, vagy sehol… amúgy felnézek, gondolom akkor találkozunk.
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (tegnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:21

Azt hogy retardáltak vagytok ne itt, én viszont nem vagyok olyan csicska mint ti ha azt mondom kimegyek akkor kimegyek és kint is voltam szépvölgyin, repteret hagytam de ha menne a szöveg értelmezés miszter serlokk akkor nem lennének ilyen paranoid hülye agymenéseid.További szép estét, többieknek én ma is kint leszek !
Sziasztok
Reptéren pár vagy hölgy?
29F
Reptéren pár vagy hölgy?
29F
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (tegnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:49

Azért szép teljesítmény ilyen ostobán trollkodni. Legalább 5 nicknevet tudok mondani, akik évek óta csinálják (simán lehet, hogy egyetlen ellenérdekelt ember munkája), de nehéz lenne fogást találni rajtuk, így moderációs jogkör híján szélmalomharc lenne (mondjuk a moderátorok sem törzsolvasók, az tuti), de ennek a marhának 3 nap jutott... Jöhet a következő nickje, ha unalmában erre izgul!
Reptérnél esetleg?
A Suzukis pár esetleg?
Reptér /Budapest környékén kaland?
Azért szép teljesítmény ilyen ostobán trollkodni. Legalább 5 nicknevet tudok mondani, akik évek óta csinálják (simán lehet, hogy egyetlen ellenérdekelt ember munkája), de nehéz lenne fogást találni rajtuk, így moderációs jogkör híján szélmalomharc lenne (mondjuk a moderátorok sem törzsolvasók, az tuti), de ennek a marhának 3 nap jutott... Jöhet a következő nickje, ha unalmában erre izgul!
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (tegnap 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren fiatal párnak van kedve beszélgetni, fiatal párral?
Nincs ezzel gond. Mindenki eldönti kivel szeretne, kivel nem. Csak a Mecsek Rallye kismiska ahoz ami itt volt/van.
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (tegnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenki keresi a Herceget és Herceg nőt. Vagy a Nagy Őt!
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (tegnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs kint pár? Sztárboxot nézik az RTL-n!
(Ez egy válasz Kaboca és Baboca üzenetére (tegnap 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Hihetetlen. Mindenki csak rohangál körbe-körbe.

Sziasztok!
Mi most értünk ki a reptérhez. Esetleg van kint pár????
Mi most értünk ki a reptérhez. Esetleg van kint pár????