Ma délelőtt folyamán vecsésen közös maszti, szopás -szopatás vecsésen?
Sziasztok! Vasárnap 10.12.-én lesz kint innen valaki Győrben a Kovaltéren? Nagyjából 12:30-13:00 között érek oda! Szívesen csatlakoznék párhoz a szabadban (időfüggő) vagy autóban (én magy autóval leszek...abban van hely bőven)! De egy jó kukkolásban is benne vagyok....semmi sem kötelező, a lényeg hogy mindenkinek izgalmas és jó legyen! Írj privát üzenetben és egyeztessünk!
Keresünk a nejemmel : -
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Veszprém?
Érd és környéke finom időtöltés?
Reptéren van még kint valaki ?
Szasztok, budapesten most valaki egy finom szopatas/szopas?

Kint vagyok
Egy 30 éves srác (Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy 30 éves srác (Ez egy válasz Swingerteam üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki a repternel 20 perc múlva?
Most valaki szépvölgyi?
Szombat délután 2 körül Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Fekete audis pár innen ? Akik ránk villogtak.?
Most valaki?
Sziasztok!
Egy óra múlva kimennék a reptérhez, lesz kint valaki?
Ápolt, igényes férfi vagyok, kalandot keresek!
Egy óra múlva kimennék a reptérhez, lesz kint valaki?
Ápolt, igényes férfi vagyok, kalandot keresek!
valaki ma este Bp es kornyeke?
Budakeszi környékén le apolnek valakit..
Reptéren pár esetleg?
Reptér ??
Hali
Van kit valaki reptérnél???
Van kit valaki reptérnél???