Autós, Szabadban szexhez partnereket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#46544   ma 16:02
Andras0904 Andras0904
Inkább ne tette volna. Ahhh hagyjuk is.
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (ma 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:42
Neked legalabb reagált valamit.
#46543   ma 15:51
1 negyvenes 1 negyvenes
Sziasztok.Negyvenes egyedülálló férfiként ismerkednék ,kalandoznék.
#46542   ma 15:42
mindigmegy mindigmegy
Neked legalabb reagált valamit.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:33
Ki irta hogy kötelező bármelyik férfival is? Kisborsó te egyáltalán tényleg nő vagy????
#46541   ma 15:18
Hölgyek_öröme Hölgyek_öröme
Nekem is volt ilyen érzésem
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (ma 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:29
Ő a Christina1983- csak új fiókot csinált ! A stílusa buktatja le.... Pedig egyszer valakivel találkozni fog , aki emlékszik a fölényes beszólásaira ...
#46540   ma 14:48
TöbbesKalandok35 TöbbesKalandok35
Sziasztok! Ma délután párral kalandoznek a reptéren. Megy ki valaki?
#46539   ma 14:37
goboti goboti
Dunaújváros környékén keresek párt, autóskalandra!
#46538   ma 14:36
Andras0904 Andras0904
De ez a értelmetlen irás most meg beküldi ide amit irtunk leveleztünk és le is tilt mint egy duzzzogós kislány. Szép lenne pl ha kint is az adott helyszinen ahová kijárnak párok is igy menne a sértődőzés felnőtt emberekként atyaég.
#46537   ma 14:34
Andras0904 Andras0904
Vagyis elfogadtam hogy azt irta nem tetszem neki a fotón csak rosszul irtam előbb
Ő a Christina1983- csak új fiókot csinált ! A stílusa buktatja le.... Pedig egyszer valakivel találkozni fog , aki emlékszik a fölényes beszólásaira ...
#46536   ma 14:33
Andras0904 Andras0904
Ki irta hogy kötelező bármelyik férfival is? Kisborsó te egyáltalán tényleg nő vagy????
(Ez egy válasz Kisborso üzenetére (ma 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:31
és akkor bárkivel kötelező kinyalatnom magam? leírtam hogy baromira nem tetszel
#46535   ma 14:31
Andras0904 Andras0904
De engem nem érdekel se a Christine1983 se mert én irtam vele gmail chat-jén is küldtem fotót magamról de itt is láthat ugye az adatlapomon és elfogadtam oké semmi baj ezzel!
#46534   ma 14:31
Kisborso Kisborso
és akkor bárkivel kötelező kinyalatnom magam? leírtam hogy baromira nem tetszel
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:30
Te irtál be ide hogy oda mész a helyszinre ahova a pasi mondja neked mert kinyalatni szeretnéd magadat Kisborsó. Ott van lejjebb ugyebár.
#46533   ma 14:30
Kisborso Kisborso
nem is létezik Christine1983
#46532   ma 14:30
Andras0904 Andras0904
Te irtál be ide hogy oda mész a helyszinre ahova a pasi mondja neked mert kinyalatni szeretnéd magadat Kisborsó. Ott van lejjebb ugyebár.
(Ez egy válasz Kisborso üzenetére (ma 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:26
Oké aki ilyen hisztis megsértődős mert a kiloját megkérdezik az inkább ne keressen semmit innen. Vicces vagy tényleg.

Ezt írtad:
-------------------------------------------------

Teged nem akarlak
#46531   ma 14:29
cincogi cincogi
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:18
Meg normálisan irsz kérdezel erre flegmán pökhendin válaszol vissza és még ő sértődik meg és letilt! Ez annyira gyerekes és vicces itt de tényleg és semmi fotó az adatlapján. eplus2
#46530   ma 14:28
Andras0904 Andras0904
Na látod saját magadat teszed ki ide mert meg lett kérdezve a kilód ami nem úgy lett hogy csúnyán vagy máshogy.
(Ez egy válasz Kisborso üzenetére (ma 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:26
Oké aki ilyen hisztis megsértődős mert a kiloját megkérdezik az inkább ne keressen semmit innen. Vicces vagy tényleg.

Ezt írtad:

Teged nem akarlak
#46529   ma 14:26
Kisborso Kisborso

Ezt írtad:

Teged nem akarlak
Meg normálisan irsz kérdezel erre flegmán pökhendin válaszol vissza és még ő sértődik meg és letilt! Ez annyira gyerekes és vicces itt de tényleg és semmi fotó az adatlapján. eplus2
#46528   ma 14:26
Andras0904 Andras0904
Arra irtam amit te kiirtál ide pontosan., De nem a kilóiddal foglalkoztam hanem szépen megkérdeztem a méreteidet! Érted vagy te ezt nem érted mert magas neked de tényleg?
(Ez egy válasz Kisborso üzenetére (ma 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:22
csak hogy idézzelek:
Oké te sem akarsz semmit nem baj az. Sok sikert. Szerbusz

Ezt írtad:
Kosz, nem

Ezt írtad:
Tudnál jönni oda ahol várnálak hogy kinyaljalak? Ezt irtad be hogy te jönnáél és csak nyalás neked. ))

Ezt írtad:

Es egy kilo alapjan mar tudod? Es ha edzotermezek??

Ezt írtad:
Igen ez miert baj? Azt ne mond hogy ez baj?! Nyilvan azert mert nem a vekonyka nöket nöt szeretem!

Ezt írtad:
Te komolyan a kiloimmal foglalkozol???

Ezt írtad:
Szia Kisborso.Szép napot neked.Olvastam az adatlapodat meg ahogy beirtal! ) Ez komoly amit keresel szeretnél tényleg? 180 centi vagy es 70 kg hozza? Mert jo formas noies lehetsz jol gondolom?))
#46527   ma 14:22
Kisborso Kisborso
csak hogy idézzelek:
Oké te sem akarsz semmit nem baj az. Sok sikert. Szerbusz

Ezt írtad:
Kosz, nem

Ezt írtad:
Tudnál jönni oda ahol várnálak hogy kinyaljalak? Ezt irtad be hogy te jönnáél és csak nyalás neked. ))

Ezt írtad:

Es egy kilo alapjan mar tudod? Es ha edzotermezek??

Ezt írtad:
Igen ez miert baj? Azt ne mond hogy ez baj?! Nyilvan azert mert nem a vekonyka nöket nöt szeretem!

Ezt írtad:
Te komolyan a kiloimmal foglalkozol???

Ezt írtad:
Szia Kisborso.Szép napot neked.Olvastam az adatlapodat meg ahogy beirtal! ) Ez komoly amit keresel szeretnél tényleg? 180 centi vagy es 70 kg hozza? Mert jo formas noies lehetsz jol gondolom?))
#46526   ma 14:18
Andras0904 Andras0904
#46525   ma 12:51
krivato112 krivato112
Sziasztok
Valaki ma? Én 28 passzív.
Auto van, utazni tudok

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: nyulipaar nyulipaar
Nyitás ideje: 2011. 06. 25. szombat
Üzenetek: 46544db
Utolsó üzenet: ma 16:02

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!