Sziasztok.Győr vagy Töltéstaván keresek ma estére!
Ma Pestről Fehérvár felé haladva12:00 körül beugrom a gárdonyi nudira, ha lesz kortól függetlenül olyan hetero vagy bi pasi, aki közös hokiban, vagy kicsit többen is benne lenne egy hetero életvitelű kopasz sráccal a feleségem akciós fotóit nézve.
Biztos, hogy innen volt?
(Ez egy válasz vandam164 üzenetére (ma 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:57

Még mindig keressük a Szolnoki srácot aki multkori akcionkról lemaradt. Várjuk a jelentkezésedet
Még mindig keressük a Szolnoki srácot aki multkori akcionkról lemaradt a reptérnél . Várjuk a jelentkezésedet, jelige 180 an. { fehér kombi}
Még mindig keressük a Szolnoki srácot aki multkori akcionkról lemaradt. Várjuk a jelentkezésedet, jelige 180 an. { fehér kombi}
Még mindig keressük a Szolnoki srácot aki multkori akcionkról lemaradt. Várjuk a jelentkezésedet
Mostanában valaki Népliget?
Valaki most reptéri kifutó? Kint vagyok
Sziasztok holnap délután egy haverommal mennénk ki reptérre. Akinek érdekes lehet írjon .
Kint vagyok a reptéri kifutónál szopnék
Én voltam kint jopárszor, de nekem még nem termett babér!
(Ez egy válasz matyusek33 üzenetére (ma 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:10

Tegnap este fél 11-töl kint voltunk arepteren sehol senki nem volt. Féltünk az eső miatt de kint minden száraz volt
Tegnap este fél 11-töl kint voltunk arepteren sehol senki nem volt. Féltünk az eső miatt de kint minden száraz volt
Autóskalandra pár vagy hölgy, Dunaújváros környékén?
Sziasztok. Pár esetleg mostanában a reptéren akit kukkolni lehet?
Aktív srác pasi aki jár vagy jönne ma délelőtt Monor Gomba fele hely van.
Pontosan hol van ez a szepvolgyin? Kezdo vagyok, koszi
(Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (2025. 09. 09. kedd 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Reptérnél közös maszti ? Mostanában ?
Sziasztok! K.barcika környékén hetero párok, hölgy, kellemes sexhez? Akár autóskalandba is bennevagyok!☺️
Ma reggel valaki Gödöllő környékén?
Ma 17. 16. Kerület és környèke.
Autós rapid kaland?
Autós rapid kaland?