Sziasztok írtam privát üzenetet!
(Ez egy válasz hazaspar üzenetére (tegnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:49

Ma késő estére egy HETERO sportos srácot keresnénk autónk mellé a XIV. kerületbe...
Sziasztok. Valaki esetleg Érd es környékén minden jora...? :P
Most valaki XI ker Albertfalva kocsiban szabadban?
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
18kerben valaki ismi? maszti,orál ? lehet 1oldalú is

Sziasztok!
Ma este keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Ma este keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Sziasztok.
Valaki adna egy kis felvilágosítást a Kondorosi út dolgokról?
Csak melegek járnak vagy vegyesen?
Balra vagy jobbra?
Valaki adna egy kis felvilágosítást a Kondorosi út dolgokról?
Csak melegek járnak vagy vegyesen?
Balra vagy jobbra?
A reptérnél az a helyzet hogy sokan repcsit néznek ,este pedig,mindenki családos haza megy .most ha pár autó még áll a sötétben a reptér végénél,az még semmit nem jelent szerintem.ha bal vagy jobb oldalon áll meg az már gyanús lessz .De a közelebb menés rizigós.Sok korekt pár jàr amúgy .Nekem volt szerencsém már ,nem is egyszer
(Ez egy válasz Kalipoo üzenetére (2025. 03. 02. vasárnap 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 02. vasárnap 08:19

Sziasztok azt nem értjük h miért félnek emberek a kocsink hoz jönni ????!!!!! Sok a félös ember a reptérnél !!! De ha nem jöttök közel egy félre álló autó hoz akkor hogy akartok sexelni !!!
Jelentkezem
(Ez egy válasz hazaspar üzenetére (tegnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:49

Ma késő estére egy HETERO sportos srácot keresnénk autónk mellé a XIV. kerületbe...
Sziasztok!
Ma este 23 óra magasságában Hölgy, Pár Szekszárdon?
Ma este 23 óra magasságában Hölgy, Pár Szekszárdon?
Ma este valaki autojaban szopatna? kivancsi heterok?
Ment a privi
(Ez egy válasz Mrmateus12 üzenetére (tegnap 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 18:50

Ma éjszaka Rákospalotai körvasút sor végén a kis erdőben valaki autós kaland?
Reptérnél valaki?

Ma éjszaka Rákospalotai körvasút sor végén a kis erdőben valaki autós kaland?
Sziasztok! Nyíradonyból vagy közeléből valaki? Diszkréció fontos!! Írj privátban

Sziasztok! Ma este pár hölgy tagjának okoznék orgazmust, a párja előtt autó mellett! Heves megye és környékein.
Nyéki tónál,közös hoki vagy pár esetleg
Sziasztok!Veszprém környékén este hölgy vagy,pár autós kalandra?
Van most valaki Kondorosi kifolyonál Balra hátul?
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen benneteket