Óca mostanában?
Nem kell elbújni gyertek egy jó helyre
A Swinger Yours csapata idén még az alábbi eseményekkel vár titeket:
Minden esemény részletes leírását megtaláljátok a weboldalunkon (privátban is szívesen elküldöm — a címünk: nevünk pont hu). Itt tudtok regisztrálni is. Az új vendégekkel mindig tartunk egy rövid videós bemutatkozást, hogy ti is egy szűrt, igényes vendégkörbe csatlakozhassatok.
Október 30. – Pasi-többes buli a 9. kerületben, 20:00–1:00 között, kb. 25–35 fő részvételével
November 13. – Pasi-többes buli a 9. kerületben, 20:00–1:00 között, kb. 25–35 fő részvételével
December 6. – Vegyes korosztályú, tematikus esemény a Dolce Vita klubban, várhatóan 50–100 fő részvételével
December 20. – Youngest tematikus esemény, kizárólag 45 év alattiak számára, a Dolce Vita klubban, várhatóan 50–100 fő részvételével
Várunk titeket szeretettel!
Kezdők is bátran jöhetnek bármelyik bulira.
Kérdés esetén írjatok privátban.
Üdv,
Merci és Peti,
Timi és Csanád

A Swinger Yours csapata idén még az alábbi eseményekkel vár titeket:
Minden esemény részletes leírását megtaláljátok a weboldalunkon (privátban is szívesen elküldöm — a címünk: nevünk pont hu). Itt tudtok regisztrálni is. Az új vendégekkel mindig tartunk egy rövid videós bemutatkozást, hogy ti is egy szűrt, igényes vendégkörbe csatlakozhassatok.

Október 30. – Pasi-többes buli a 9. kerületben, 20:00–1:00 között, kb. 25–35 fő részvételével
November 13. – Pasi-többes buli a 9. kerületben, 20:00–1:00 között, kb. 25–35 fő részvételével
December 6. – Vegyes korosztályú, tematikus esemény a Dolce Vita klubban, várhatóan 50–100 fő részvételével
December 20. – Youngest tematikus esemény, kizárólag 45 év alattiak számára, a Dolce Vita klubban, várhatóan 50–100 fő részvételével
Várunk titeket szeretettel!
Kezdők is bátran jöhetnek bármelyik bulira.
Kérdés esetén írjatok privátban.
Üdv,
Merci és Peti,
Timi és Csanád
Sziasztok!
Ma reggel Üllő-Ócsa..Soroksár vonalon keresném sexpartnerem!
Ma reggel Üllő-Ócsa..Soroksár vonalon keresném sexpartnerem!
Ma este 11 körül találkoznék valakivel Vecsés környékén bi uni vagyok helyem nincs kocsim van irj privátba.
Sziasztok hetero 45 éves pasiként Kisvárda Záhony vásáros naményba párt vagy hölgyet keresek állítólag jó pasi vagyok.
valaki most 20ker hely van?
Bp most? M7, Bp - Fehérvár - Keszthely vanalon, elkalandoznék ma
Hölgy, Pár esetleg? Valami ötlet?

01:00 korul aktiv pasi repternel esetleg?
Valaki békés megyében a hosszúhétvége alatt bi kaland?
minden jóra nyitott vagyok
minden jóra nyitott vagyok

Épp van fent egy pàr, kékfehér autóval, villogókkal. Senki más, persze ez percről percre változhat...
(Ez egy válasz Akalandor4321 üzenetére (tegnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyin hölgy vagy esetleg pár?
repter?
Reptérnél most?
Fehérvár vki?
Privizz...köszi
Privizz...köszi
Reptérnél
Sziasztok! Holnap napkozben keresek partnert partnereket hetero alapon nőt párt akikkel kalandozhatnánk. Bács és Csongrád megye. Fiatal szex izmos pasi vagyok
Ma este 22:00 körül senki nem szopna ?
Reptér most?
Idősebb aktív pasit keresek.