Fejérmegyébe nagy lók környékén van kedve valakinek egy 18 plusszos pasihoz ? Garantáltan kőkemény és vastad farokkal fogadnálak ...
Két csoda szép holgy
Sziasztok. Hölgy aki Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandozna?
Sziasztok budakalasz omszki parkoló szuzukis pár inen van jó a műsor
Szépvölgyin pár lesz esetleg? 22 óra körűl
Szerintem te egy önjelölt szánalmas fasz vagy.A tenyérbemászót meg nem én mondtam de egyetértek…
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:06

Ismerek már párokat elhiheted! Lehet hogy te is ismersz párt párokat örüljél magadnak! És ha illemtan tanár vagyok akkor mi van? A tenyérbemászó csavó az meg nem ilyen mint én megnyugodhatsz ahogy irtad feljebb is! De lényegtelen hogy mit irsz!
En is megyek. 192cm izmos
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:02

Hallod kiscsávó te hozzád meg ki szólt? Mert én nem szóltam.hozzád egÿáltalàn! És ha én kimaradok egy kalandból ne aggódjál már helyettem mivel én sem mindenkivel találkozok! Te egyáltalán képbe vagy hogy mit irsz bárkiröl is!?
Sziasztok!
Holnap délelött..pár társaságát keresném!
Reptér!
Holnap délelött..pár társaságát keresném!
Reptér!
Ismerek már párokat elhiheted! Lehet hogy te is ismersz párt párokat örüljél magadnak! És ha illemtan tanár vagyok akkor mi van? A tenyérbemászó csavó az meg nem ilyen mint én megnyugodhatsz ahogy irtad feljebb is! De lényegtelen hogy mit irsz!
(Ez egy válasz zollo322 üzenetére (ma 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hallod kiscsávó te hozzád meg ki szólt? Mert én nem szóltam.hozzád egÿáltalàn! És ha én kimaradok egy kalandból ne aggódjál már helyettem mivel én sem mindenkivel találkozok! Te egyáltalán képbe vagy hogy mit irsz bárkiröl is!?
(Ez egy válasz off roados40 üzenetére (ma 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:09

Ez a csávó egy túlbuzgó okostojás mindeneinknek ossza az észt minden érdekli ha kimarad valamiből egyből kérdezősködik ki volt hol volt igazi tenyérbe mászó csávó.
Sziasztok.Ma 8körül kiviszem a párom a reptèrre Párokat ,ès nagy farkú pasikat várunk .Nöi bi ok.Pasik csak heteró alapon .Világos szürke Q7.
Sziasztok! Ma este párral kalandoznék hetero alapon, a hölgy örömére…Adatlapom alapján!
Népligetnél valaki mostanában?
sokszor spambe teszi
(Ez egy válasz X üzenetére (ma 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:26
Törölt felhasználó (4747201)

2x próbáltam meg ott üzenetet küldeni megadott email címre, a másik oldalról közölték (itt), hogy nem kaptak semmit.
Azóta én ezzel nem próbálkozok, inkább más opció.
Azóta én ezzel nem próbálkozok, inkább más opció.
2x próbáltam meg ott üzenetet küldeni megadott email címre, a másik oldalról közölték (itt), hogy nem kaptak semmit.
Azóta én ezzel nem próbálkozok, inkább más opció. (Ez egy válasz perverz42 üzenetére (ma 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Azóta én ezzel nem próbálkozok, inkább más opció. (Ez egy válasz perverz42 üzenetére (ma 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
le van írva adatlapomra a címem...
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (ma 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia ,hogy működik az a Google chat ?hogy tudsz ott találni valakit ?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:54

holnapra is keresek fél 4-re kelenföld környékére szabadtéri kalandokat, google chaten elérhetőbb vagyok, főleg napközben, az oldalon kevésbé vagyok
Ez a csávó egy túlbuzgó okostojás mindeneinknek ossza az észt minden érdekli ha kimarad valamiből egyből kérdezősködik ki volt hol volt igazi tenyérbe mászó csávó.
(Ez egy válasz zollo322 üzenetére (ma 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
holnapra is keresek fél 4-re kelenföld környékére szabadtéri kalandokat, google chaten elérhetőbb vagyok, főleg napközben, az oldalon kevésbé vagyok
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel autóskalandoznék!
Párokkal, hölgyekkel autóskalandoznék!