X.ker kaland? Éljen a kéj
Hölgy, pár? Éjre is ok, van helyem is
Hölgy, pár? Éjre is ok, van helyem is
Holnap délelőttre Csepel és környékéről keresnék bi, aktív pasit aki szopatna, megdugna
Na már jó a dobogó út ?
(Ez egy válasz hangyaboka üzenetére (2025. 11. 18. kedd 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki fejné ki a faszomat Budapest 17 ker környéke! Gyere nyeld a vitamint.
Hasonlóan engem is átvertek. Írt nekem valaki, hogy írjak neki privit, megtettem, írta, hogy még többre kíváncsi, majd tiltott.
(Ez egy válasz Zozo911 üzenetére (ma 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:48
Va előzménye. Leveleztünk.Hulyitett egy kicsit, A számomat is elkerte, aztán se kép se hang, aztán tiltás...
Írtam
(Ez egy válasz Par0404 üzenetére (ma 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:22
Fiatal pár lany tagja (25) gavallér férfit keres autós kalandra ma este. Budapest. Ajánlatokat privátban várom
Holnap délelőttre Csepel és környékéről keresnék bi, aktív pasit aki szopatna, megdugna
Fiatal pár lany tagja (25) gavallér férfit keres autós kalandra ma este. Budapest. Ajánlatokat privátban várom
Va előzménye. Leveleztünk.Hulyitett egy kicsit, A számomat is elkerte, aztán se kép se hang, aztán tiltás...
(Ez egy válasz térdelve üzenetére (ma 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:45
De az adatlapja szerint nem férfiakat keres, hanem nőket. Vagy én nem értek semmit.
Ma, Biatorbágy Keszi környékén valaki?
Szopnek az autómban
Szopnek az autómban
Csepelen szopnék, szopatnék
Sziasztok. Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Sziasztok
Most indulok Budapestről M3-as vonalon Nyíregyháza felé.Útközben hölgy vagy párnak lenne kedve egy kis kalandhoz,csak hetero alapon
Most indulok Budapestről M3-as vonalon Nyíregyháza felé.Útközben hölgy vagy párnak lenne kedve egy kis kalandhoz,csak hetero alapon
Holnap delelott vki? Veszprem elkerulon leszek , irj batran
Holnap délelöttre keresnék bi pasit Csepel és környékéről.
Kézimunka vagy szopi, csajok!!!??
Csepelen szopnék, szopatnék
Fehervar??
kelenföld?

nyulipaar

Sacred
Carina