Autós, Szabadban szexhez partnereket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Holdvilágnál tali egy erdő szélén...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#45345   ma 20:41
Loki88 Loki88
Fejérmegyébe nagy lók környékén van kedve valakinek egy 18 plusszos pasihoz ? Garantáltan kőkemény és vastad farokkal fogadnálak ...
#45344   ma 20:35
Szaunakiraly Szaunakiraly
Két csoda szép holgy
#45343   ma 20:31
1 negyvenes 1 negyvenes
Sziasztok. Hölgy aki Budakeszi-Piliscsaba-Zsámbék környékén kalandozna?
#45342   ma 20:22
Szaunakiraly Szaunakiraly
Sziasztok budakalasz omszki parkoló szuzukis pár inen van jó a műsor
#45341   ma 20:16
Golden45 Golden45
Szépvölgyin pár lesz esetleg? 22 óra körűl
#45340   ma 20:06
zollo322 zollo322
Szerintem te egy önjelölt szánalmas fasz vagy.A tenyérbemászót meg nem én mondtam de egyetértek…
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:06
Ismerek már párokat elhiheted! Lehet hogy te is ismersz párt párokat örüljél magadnak! És ha illemtan tanár vagyok akkor mi van? A tenyérbemászó csavó az meg nem ilyen mint én megnyugodhatsz ahogy irtad feljebb is! De lényegtelen hogy mit irsz!
#45339   ma 18:50
deltabp deltabp
En is megyek. 192cm izmos
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:02
Hallod kiscsávó te hozzád meg ki szólt? Mert én nem szóltam.hozzád egÿáltalàn! És ha én kimaradok egy kalandból ne aggódjál már helyettem mivel én sem mindenkivel találkozok! Te egyáltalán képbe vagy hogy mit irsz bárkiröl is!?
#45338   ma 18:49
Mexxes5 Mexxes5
Sziasztok!
Holnap délelött..pár társaságát keresném!
Reptér!
#45337   ma 18:06
Andras0904 Andras0904
Ismerek már párokat elhiheted! Lehet hogy te is ismersz párt párokat örüljél magadnak! És ha illemtan tanár vagyok akkor mi van? A tenyérbemászó csavó az meg nem ilyen mint én megnyugodhatsz ahogy irtad feljebb is! De lényegtelen hogy mit irsz!
(Ez egy válasz zollo322 üzenetére (ma 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:41
Jaj baszd meg mi vagy te?Illemtan tanár?
#45336   ma 18:02
Andras0904 Andras0904
Hallod kiscsávó te hozzád meg ki szólt? Mert én nem szóltam.hozzád egÿáltalàn! És ha én kimaradok egy kalandból ne aggódjál már helyettem mivel én sem mindenkivel találkozok! Te egyáltalán képbe vagy hogy mit irsz bárkiröl is!?
(Ez egy válasz off roados40 üzenetére (ma 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:09
Ez a csávó egy túlbuzgó okostojás mindeneinknek ossza az észt minden érdekli ha kimarad valamiből egyből kérdezősködik ki volt hol volt igazi tenyérbe mászó csávó.
#45335   ma 17:54
Fáraó55 Fáraó55
Sziasztok.Ma 8körül kiviszem a párom a reptèrre Párokat ,ès nagy farkú pasikat várunk .Nöi bi ok.Pasik csak heteró alapon .Világos szürke Q7.
#45334   ma 16:41
Masszőrman86 Masszőrman86
Sziasztok! Ma este párral kalandoznék hetero alapon, a hölgy örömére…Adatlapom alapján!
#45333   ma 16:39
roland981 roland981
Népligetnél valaki mostanában?
#45332   ma 16:27
Christine1989 Christine1989
sokszor spambe teszi
(Ez egy válasz X üzenetére (ma 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4747201)
ma 16:26
2x próbáltam meg ott üzenetet küldeni megadott email címre, a másik oldalról közölték (itt), hogy nem kaptak semmit.
Azóta én ezzel nem próbálkozok, inkább más opció.
2x próbáltam meg ott üzenetet küldeni megadott email címre, a másik oldalról közölték (itt), hogy nem kaptak semmit.
Azóta én ezzel nem próbálkozok, inkább más opció.
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (ma 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:15
Szia ,hogy működik az a Google chat ?hogy tudsz ott találni valakit ?
#45330   ma 16:16
le van írva adatlapomra a címem...
(Ez egy válasz perverz42 üzenetére (ma 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 16:15
#45329   ma 16:15
perverz42 perverz42
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:54
holnapra is keresek fél 4-re kelenföld környékére szabadtéri kalandokat, google chaten elérhetőbb vagyok, főleg napközben, az oldalon kevésbé vagyok
#45328   ma 16:09
off roados40 off roados40
Ez a csávó egy túlbuzgó okostojás mindeneinknek ossza az észt minden érdekli ha kimarad valamiből egyből kérdezősködik ki volt hol volt igazi tenyérbe mászó csávó.
(Ez egy válasz zollo322 üzenetére (ma 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:41
Jaj baszd meg mi vagy te?Illemtan tanár?
#45327   ma 15:54
holnapra is keresek fél 4-re kelenföld környékére szabadtéri kalandokat, google chaten elérhetőbb vagyok, főleg napközben, az oldalon kevésbé vagyok
#45326   ma 15:46
goboti goboti
Sziasztok!
Párokkal, hölgyekkel autóskalandoznék!

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: nyulipaar nyulipaar
Nyitás ideje: 2011. 06. 25. szombat
Üzenetek: 45345db
Utolsó üzenet: ma 20:41

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!