Vagyok de veled nem akarok kefélni;D
Max ha van csaj nyomhatjuk double penetrationba.Stipstop a punci:P (Ez egy válasz TöbbesKalandok35 üzenetére (ma 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Max ha van csaj nyomhatjuk double penetrationba.Stipstop a punci:P (Ez egy válasz TöbbesKalandok35 üzenetére (ma 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
elfogyott a kimenő levelem
(Ez egy válasz Kisborso üzenetére (ma 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:36

mivel úgy látom ma nem jön össze: holnap 3 körülre keresek nyalószolgát kocsidban, sötétített ablakost
Sziasztok! Reptéren most valaki/valakik?
Holnaptól nekem ok
(Ez egy válasz Kisborso üzenetére (ma 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren van aktivitás?
Érdemes menni?
Érdemes menni?
mivel úgy látom ma nem jön össze: holnap 3 körülre keresek nyalószolgát kocsidban, sötétített ablakost
szolj ha pár lesz kinn
(Ez egy válasz TamásXL üzenetére (ma 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptéren szopatnék igényes hölgyet vagy pasit. XL
A legidegesítőbb, amikor világít be a fényszóróval, mint az állat, látja, hogy ketten vagyunk. Látja, hogy pl. a reptérnél a fák között valószínűleg nem a repülőket nézzük. Ez leesik neki, majd vagy elkezd körözni, vagy leparkol úgy, hogy az már kellemetlen, belemászik a másik aurájába, és csak bámul vagy kamuból rágyújt. Mire vár? Hogy majd a páros kiszáll és oda fog menni hozzá, kérvényt benyújtva? Hát nem. Ha akarsz valamit, diszkréten közelíts, és merj megszólalni. Az sem baj, ha van humorérzéked. Ha meg elutasítanak, akkor fogadd el, és ne körözz még azért is vagy ötször. Elég lehangoló viselkedés, amitől inkább elmegy a kedv...
(Ez egy válasz goboti üzenetére (ma 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:50

Pár napja azon gondolkozok , milyen szerencsések is azok a férfiak akik olyan feleséget, párt választottak,akikkel együtt tudják élvezni a szexszuális vágyaikat. Gondolok itt a többes szexre, mások előtti és mondjuk az autós kalandokat. Például a reptéren. Mi pedig pasik akik kijárunk várva mikor engednek közel magukhoz hogy láthassuk őket. Álló fasszal , verve , sokszor pofátlanul is! Leginkább a pofátlanul közelítőknek mondom ezt, legyetek már tapintatosabbak, hogy sok élményt élhessünk meg ott velük! Ha csak a farkunkat verve nézhetjük is őket!
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Hello! Kecskemét és környékén kalandoznék.
Te örülnél, ha rólad titokban, az engedélyed nélkül valaki olyan képeket/videókat készítene? Nem, ugye? Ha esetleg ilyen ötleteid támadnának, szerintem előbb kérdezd meg az érintetteket, mert nem olcsók a telefonok...
(Ez egy válasz Ajaniahegyrol üzenetére (tegnap 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki a reptérnél? Fekete fordal szopatnék
autódban kinyaló nyalószolgát keresek Budapesten
sötétített hátsó ablakod legyen
sötétített hátsó ablakod legyen
Mostanába megyek ki.
(Ez egy válasz TöbbesKalandok35 üzenetére (ma 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:28

Sziasztok! Reptérnél délután folyamán valaki lesz kint? Kalandoznék egy jót.
Sziasztok! Autós kalandra keresek a mai nap folyaman párt illetve pasit. Elsősorban Bp és környéke, távolabb megbeszélés kérdése.
Sziasztok. Mostantól égészen vasárnap estig párhoz csatlakoznék Komárom-Esztergom vagy szomszédos megyékben!
Dogging, autós kaland, feleség szopatás témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm
Dogging, autós kaland, feleség szopatás témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm
Sziasztok szép napot. Hölgyel párral ismerkednék adatlapom alapján. Akár szabadtéri programra is .
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten!
Hát hogyne lettél volna ott! És sok-sok órán keresztül becsuktad a szemed. Biztosan arra gondoltál, amikor kitett farokkal sétálgattál a rendőrség utcájában, és ábrándozás közben elaludtál. Decemberben meg 7-8 hónapig téli álomba szenderültél, azért nem írtál a reg után. Hiába, csak nagyon aluszékonynak tetszik lenni...
De még nyugodtan pörgesd egy kicsit a témát, így több ember elolvassa...! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (tegnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:21

De még nyugodtan pörgesd egy kicsit a témát, így több ember elolvassa...! (Ez egy válasz Pajkosfiu üzenetére (tegnap 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt hogy retardáltak vagytok ne itt, én viszont nem vagyok olyan csicska mint ti ha azt mondom kimegyek akkor kimegyek és kint is voltam szépvölgyin, repteret hagytam de ha menne a szöveg értelmezés miszter serlokk akkor nem lennének ilyen paranoid hülye agymenéseid.További szép estét, többieknek én ma is kint leszek !