M0 ferihegy kornyeke most valaki?
Szépvölgyin pár, hölgy esetleg vannak, vagy mennek fel?
Tatán valaki? Pár, pasi?
Sziasztok!
Autós kaland velem valaki? Esetleg reptér?
Autós kaland velem valaki? Esetleg reptér?
Sziasztok! Szivesen ismerkednek budapest es korzeteben, helyem nincs, de utazni tudok! Keressetek szammal es irok-hivlak. Parok, holgyek jelentkezeset
Irj ram szammal
(Ez egy válasz Errekimondottan2 üzenetére (tegnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:09

Helo! 1 óra környékére keresünk egy átlagos vagy sportos testalkatú srácot max 40 éves korig, akivel párom melleire verjük a farkunkat . Ő kicsit max kézzel rásegít . Adatlap+kép szükséges. /Pest megyében leszünk/
Hmmm, tatán most pâr pasi ?
És ő veri, vagy mi magunk?
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (tegnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg pàr akivel le lehet tutira beszèlni a talit? Csajkènt vagy fèrfikènt is lehetek !!
Glory Cafe 8 ker Baross utca itt vagyunk!
(Ez egy válasz Szoszo0131 üzenetére (tegnap 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez engem is mozgatna !!!
(Ez egy válasz ffivagyok üzenetére (tegnap 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Faszkiverés! Most egy 25 éves Klaudia várja az eres faszokat! Bp.
Egy órán belül valaki Tiszaújváros es 10 km körzetében ?? Pár lány esetleg pasi ..
Helo! 1 óra környékére keresünk egy átlagos vagy sportos testalkatú srácot max 40 éves korig, akivel párom melleire verjük a farkunkat . Ő kicsit max kézzel rásegít . Adatlap+kép szükséges. /Pest megyében leszünk/
Tata, Tatbánya, Székesfehérvár ok nekem

Gyere szopj , pucsíts mint múltkor a Népligetben.
FTC Sporttelep ( Fradi bolt és játszótér oldala ez a rész hátul a parkoló ) ki kell szállni az autóból nem bent ülni.
Szoktam látni higy nem mernek ki szállni az autóból, telefont nyomkodják) Zárójeles infó volt.
FTC Sporttelep ( Fradi bolt és játszótér oldala ez a rész hátul a parkoló ) ki kell szállni az autóból nem bent ülni.
Szoktam látni higy nem mernek ki szállni az autóból, telefont nyomkodják) Zárójeles infó volt.
Reptérnél mostanság valaki?
Este megyek fel a szépvölgyibe párokhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék
Mostanában valaki megdugna.?