Sziasztok
Reggel 6 után lesz kint valaki a reptérnél?
Reggel 6 után lesz kint valaki a reptérnél?
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hali, a reptéren van kint valaki?
Hölgy aki most cabriózna? Megyek érted....
Sziasztok!
14.kerületi 23 éves kedves fiú vagyok és holnap napközben/este is szívesen találkoznék párokkal, hölgyekkel.
Ha érdekel, írj.
Puszi
14.kerületi 23 éves kedves fiú vagyok és holnap napközben/este is szívesen találkoznék párokkal, hölgyekkel.
Ha érdekel, írj.

Puszi
Sziasztok!
Ha érdekel, írj.
Puszi
Ha érdekel, írj.

Puszi
Tényleg ott volt, volt szerencsénk egy páran talizni vele
(Ez egy válasz Kukkolni jó üzenetére (ma 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem olyan nagy a terulet
De biztos vak vagyok es rosszul lattam
Lehet ok egy masik dimenzioban leteztek, de legyen meg a Bolsogsaguk..felnott emberek bakker... vicc (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (ma 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)

De biztos vak vagyok es rosszul lattam

Lehet ok egy masik dimenzioban leteztek, de legyen meg a Bolsogsaguk..felnott emberek bakker... vicc (Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (ma 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. 26 éves macis srác vagyok. Macikedvelő kanos pasikat keresek ma estére Nagyhegyesre! Írj ha érdekel a dolog!!!
Sziasztok reptéren van ,vagy lesz kint pár?
Reptérnél most?
Szia szia. Ugyan már. Aki meg azt irja rólad hogy kamus vagy nem kell foglalkozni vele tudod rá kell hagyni! Ma reptereztetek láttam., Szépvölgyi-re mikor jöttök fel nem tudod?
Csajodat el kényeztetnénk megint-!
(Ez egy válasz Peti450 üzenetére (ma 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is köszi, hogy ilyen frankó csapat jött össze
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:57

Na tök jó. Tudom mert a Szépvölgyi út végén voltam velük én is tavaly. Kivételesen én voltam ott pasi egyedül amikor felmentek. Szépen kultúráltan bemutatkoztam ahogy odamentem hozzájuk és megengedtek hogy lehessünk együtt! Nagyon finom a hölgy vele nem semmi hogy szexel!

Sziasztok. Reptéren. A. Kint pár, akihez egy ápolt potens pasi csatlakozhatna?
Reptér 20:30 felé???pár???
jelen
(Ez egy válasz TamásXL üzenetére (ma 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:07

Nagymellű igényes csajszi vagy sportos helyes igenyes bi pasi akit lehet szopatni?
XL

Szigetszentmiklóson pasit szájjal kielégítenék viszonozni nem kell csak élvezned
Ma este Győr Sopron és környékén kalandoznék nővel, párral.
Autós kaland, kukkolás, mobilis vagyok!
Autós kaland, kukkolás, mobilis vagyok!
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Ma estére keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Nagymellű igényes csajszi vagy sportos helyes igenyes bi pasi akit lehet szopatni?
XL