Sziasztok!XV.keruletben taliznánk ma este 21:00-óra körül autóban szopásra egy 30-40 közötti pasival aki mer talalkozni nem kamus van foga,nem büdös és piás ,ápolt,valamint elfog adja a feltêteleinket.Arc kepet fogunk kerni.A feleség dagi alkat.Rêszleteket privatban
Vastag farkú, igényes pasit szopnék mostanában Délpest környékén. Helyem sajnos nincs. Kép nelkül ne próbálkozz mert nem fog menni.
Sziasztok!
Vasárnap este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Üzenet módosítása
Vasárnap este pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest és környéke, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Üzenet módosítása
Olyan párral ismerkednék ma este a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.
Reptéren pár aki örülne egy méretes szerszámnak?
Sziasztok! Kis kihagyás után újrakezdem a tekerést. Szívesen ismerkednék, barátkoznék hölggyel, párral innen az oldalról, kötelezettségek nélkül. Ha érdekes lehet számodra, számotokra, várom üzenetetek.

Tiszatóra ki jön velem bicajozni közben egy kis szex útközben
este van értelme kimenni reptérre?? párok szokták kint lenni,.?
Repteren van kint valaki?
Ma este Budapest és környéken párokat kukkolnék, kalandoznék! Utazni tudok, Viberem és Google chatem is van!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben, én merek is találkozni!
Írjatok bátran! A kamusokkal ellentétben, én merek is találkozni!
Sziasztok! Békéscsabán cumiztatnék
Sziasztok Tolna megye és környékén keresek csajt kellemes kikapcsolódásra

Sziatok !
Ma este ,valóban nagy cerkával
budapesti nőt kényeztetnék!
Ma este ,valóban nagy cerkával
budapesti nőt kényeztetnék!
Ma pár Veresegyház vagy környékén? Esetleg reptéren!
Sziasztok fiúk, megkereséseket privátba fogadok!
Sziasztok! Párt keresek,ápolt,sportos,helyes férfi vagyok.
Szívesen találkoznék igényes Párral vagy igényes egyedülálló hölggyel!
Utazni tudok, illetve helyem is van! Kizárólag hetero alapon!
Utazni tudok, illetve helyem is van! Kizárólag hetero alapon!
Reptér XL
Sziasztok MA NAP Párt vagy Lányt keresek akinek lenne még kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Most reptér környén szopatnék.jelentkezö?