Szerintem nem csak Ő van így vele ,hogy félúton elmarad a csaj
(Ez egy válasz DjiLife üzenetére (ma 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

úgyonndjak hogy Kamus
(Ez egy válasz DjiLife üzenetére (ma 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Mire kiert a csaj eltunt mellole
(Ez egy válasz Peti450 üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:29

Sziasztok 13 óra körül kinézünk reptér párok ill pasik érdekesek nagyobb mérettel hetero alapon csini fekete navara pickap
Holnap Fonyód környéke, napközben, késő du.?
Sziasztok a napokban lenne kedve valakinek hajózni és ott nudizni ha igen írj bátran Keszthely környéke holgyekre ,pártokra gondoltam
Monor környéke esetleg Pilis .. Autós szex hölgyet keresek szopatni ,
Most repter valaki (bi) kaland?
Mostanában Tatabányán vagy Tatán szopnék autóban. Viszonoznod nem kell. Diszkréció, higiénia adott és elvárt.
Hölgy előtt kiverném,miközben nézi.
En kint leszek negyed2tol kb
(Ez egy válasz Peti450 üzenetére (ma 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:29

Sziasztok 13 óra körül kinézünk reptér párok ill pasik érdekesek nagyobb mérettel hetero alapon csini fekete navara pickap
Sziasztok. Holnap délelőttre keresnék kalandot Dunakeszin. Pár esetleg?
Szaisztok!
Ma esti, hajnali időben a régi 1-es úton Bicske magasságában, valamelyik pihenőben lesz olyan aki kalandozna?
Ma esti, hajnali időben a régi 1-es úton Bicske magasságában, valamelyik pihenőben lesz olyan aki kalandozna?
Sziasztok. Parád , mátrafüred vonalon valaki?
TEVA erdőben van kint valaki mostanában? Ki néznék

Reptér most hogy vagy pár? Igényes pasi vagyok
Sziasztok !! Autós szexre keresek hölgy partnert a mai napra Monor , Pilis, Nyáregyháza környéke !! Magára igényes 28 éves srác vagyok
Sziasztok! Autós szexhez keresek párt,nőt ,, Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok! Ma este megint kiprobaljuk a Szepvölgyi parkolot. Igenyes sracokkal ismerkedünk is, akik meg is mernek szolitani. A farmercsizmas csaj Era + E
Ma estére keresünk egy pasit szabadtéri játékokra! Fontos előtte a bemutatkozásunk értelmezése!