Sziasztok MA este Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
BudApesten es vonzaskorzeteben ismerkednek holgyekel parokkAl.
17ker? Autós kaland?
sziasztok irtam nektek
(Ez egy válasz Négy az egybe üzenetére (ma 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:21

Sziasztok! Estleg este ha az időjárás is engedi tervezi pár hogy kijonne?? Pasikat nem keresünk!!!!
Sziasztok! Estleg este ha az időjárás is engedi tervezi pár hogy kijonne?? Pasikat nem keresünk!!!!
Reptéren van esetleg kint valaki?
Szívesen beszélgetnék,lányokkal,fiúkkal,párokkal,sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
De szívesen fogadnék egy segítő kezet,vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és kőrnyéke!
Gödöllőnél most valaki?
Senki nem inrézett el senkit.Ők eggy normális korrekt ápolt nyitott pàr aki szért megy ilyen helyre hogy örömet szerezzen a nőjének akivel régóta eggyütt van.Innen a fotelból lehet írogatni,de ha nem mozdul meg az ember ,semmi nem lessz.Üdv a fehér terepjárós párt.Kiràlyok vagytok
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (ma 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Hétfőn Budapestre megyek vonattal szívesen cumiznék, masztiznék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi? De egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Sziasztok!
Szabolcs megyében vannak ilyen találka helyek?
Szabolcs megyében vannak ilyen találka helyek?
És hányan intéztétek el a hölgyet?
(Ez egy válasz Sanyamrl üzenetére (tegnap 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:05

Bizony kulturáltak ,igazi ápoltság,finom minden,a férj biztatott.nagyonn királyok ,még soha nem találkoztam ilyen párral kivéve az xpovi1 párocska ,ők is nyitottak.s ápoltak.Ezután nem is szervezkedés ,megyek ott vagyok kész ,kis szexx .nyalni fali
11 ker budapesten kora délután párokkal hölgyekkel ismerkednek
Szekszárd környékén autós kaland? Hölgy, Pár.
Bi srác??
Közös hoki, orál kizárólag jó adottságú srác ? Én is ilyen vagyok.
Papkeszi vasútállomás . Rejtett hely nincs mozgás.
Ma
Közös hoki, orál kizárólag jó adottságú srác ? Én is ilyen vagyok.
Papkeszi vasútállomás . Rejtett hely nincs mozgás.
Ma
Monor környéke most?..
10:00 után férfi aki szopna reptér mögött ?
Sziasztok! Sopronban hölgy vagy pár bár miben benne vagyok írjatok!