Holnap délelőtt aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely van 14 óráig rá érek.
Mór környéke valaki hölgy ? Írj privát ❤️❤️
Tímár utca?
Hajnus
Sajnálom, hogy nem jött össze. Előző levelemben írtam, hogy megpróbálom össze hozni az ismerkedèst. Írj ha èrdekel (Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 19:33
Sajnálom, hogy nem jött össze. Előző levelemben írtam, hogy megpróbálom össze hozni az ismerkedèst. Írj ha èrdekel (Ez egy válasz Hajnus üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy vasárnap délután jóidő de nem dög melegben voltam kint a gömbnél egyedül nőként! Ugyanaz történt mint az esti órákban autók kőröztek szóló pasik,egyetlen bátor és meglepően normális korrekt pasi mert odajönni hozzám! Az autósüldözés azért trendi ott
Most szombaton volt egy nagyon kellemes pár kora dèlután (4 óra lehetett). Jöttek-mentek az emberek. Ott volt a lehetősèg, tálcán felkínálva. Ahogy olvasom a kommenteket, mindenki közel adhock keresi az alkalmat de nem terveznek előre.
Pár nevében ( ès más ) nem hírdethetek de èn mégis elinditom inkább úgy ezt a kötetlen partyt, hogy most szombaton 17h kor a reptéren párok, hölgyek, férfiak egy csoportos összejövetelhez kinek van kedve? Èn kint leszek. Ha faszverès lesz a hölgy örömére, nekem az is megfelel. A pontos helyszín privát üzenetben. (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 18. csütörtök 16:32
Pár nevében ( ès más ) nem hírdethetek de èn mégis elinditom inkább úgy ezt a kötetlen partyt, hogy most szombaton 17h kor a reptéren párok, hölgyek, férfiak egy csoportos összejövetelhez kinek van kedve? Èn kint leszek. Ha faszverès lesz a hölgy örömére, nekem az is megfelel. A pontos helyszín privát üzenetben. (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Kint voltunk a reptéren, kihasználtuk azt a kevés napsütést ami még van, egy meztelen fotózásra, elment mellettünk 4 autó, de senkit sem érdekelt :(
Jó reggelt.
Ma napközben reggel valaki reptér?
Ma napközben reggel valaki reptér?
Semmit sem kell... Ami nem megy, azt nem erőltetjük!
(Ez egy válasz Krisztián69 üzenetére (tegnap 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma Bp.-en délelőtt vagy dél körül? Priviben írj.
Délelőtt Orosi uton Nyiregy? Valaki lesz kint?
Helló!
Ma ,az az kedd délelött a Szigetszentmiklós Auchan parkolóba játszadozok magammal!
Női segítő kezet ,szájat szívesen fogadok!
Ma ,az az kedd délelött a Szigetszentmiklós Auchan parkolóba játszadozok magammal!
Női segítő kezet ,szájat szívesen fogadok!
7:00 fele valaki reptéren szopna vagy közös maszti ?
Reggel 7-8 közt valaki a gubacsi híd környékén aki szeret szopatni?
Hali! Mostanra keresek egy partnert , közös-kölcsönös hokihoz . Megfelelő helyen van ( autós és nem autós kalandhoz is ). Pest megyében vagyok ! Párom NINCS velem !
En benne lennek! De 42 vagyok
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (tegnap 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:23

0:30-1 között kb , keresnénk egy srácot aki párom és én előttem kiveri a farkát. Lehet én is verném ha úgy adja a szitu vagy párom úgy kívánja de lehet csak nézem. 28-35éves srácot keresünk kb normális ,ápolt kinézettel. Nem baj ha ENYHE bi . Kép- adatlap szükséges
Milyen kár hogy már ittam
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (tegnap 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:23

0:30-1 között kb , keresnénk egy srácot aki párom és én előttem kiveri a farkát. Lehet én is verném ha úgy adja a szitu vagy párom úgy kívánja de lehet csak nézem. 28-35éves srácot keresünk kb normális ,ápolt kinézettel. Nem baj ha ENYHE bi . Kép- adatlap szükséges
Nem szabad. Ki kell járni ès jól kell èreznetek magatokat.
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (2025. 09. 19. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 19. péntek 21:54

Pontosan. Már mi sem járunk ki. Értelmét vesztette számunkra (is) ...
Békés megyében aki épp utazik? dugnék szopnék
Valaki szepvolgyi? Vagy mas helyen esetleg?? Irjatok
))

Sziasztok Budakalász Omszk parkolóban van pár inen ?