Engedd el, mindenki érti miről van szó, csak ő helikopter
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (ma 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:28

Ok, egyetlen párnak írtál. Egy olyannak, akik hangsúlyozottan PÁRT keresnek. Te jobbik esetben nem olvastad az adatlapjukat, csak vakon rájuk repültél, rosszabbik esetben olvastad, csak leszartad, hogy ők nem kérnek belőled, majd miután közepesen finoman közölték veled a tényállást, még neked állt feljebb.
Mit lehet ezen félreérteni?
Illetve mennyire lehet komolyan venni azt az embert, aki csak úgy nem megy oda a reptérre (hát nehogy már feleslegesen mozduljon meg az úrfi), de ha tudja, hogy ott lesz egy pár, aki NEM kér belőle, akkor már boldogan menne?
Lovagoljunk csak ezen, mert ritka az az ember, aki önszántából ekkora bohócot csinál magából és még melegen is tartja a témát!
Illetve mennyire lehet komolyan venni azt az embert, aki csak úgy nem megy oda a reptérre (hát nehogy már feleslegesen mozduljon meg az úrfi), de ha tudja, hogy ott lesz egy pár, aki NEM kér belőle, akkor már boldogan menne?
Lovagoljunk csak ezen, mert ritka az az ember, aki önszántából ekkora bohócot csinál magából és még melegen is tartja a témát!

Ok, egyetlen párnak írtál. Egy olyannak, akik hangsúlyozottan PÁRT keresnek. Te jobbik esetben nem olvastad az adatlapjukat, csak vakon rájuk repültél, rosszabbik esetben olvastad, csak leszartad, hogy ők nem kérnek belőled, majd miután közepesen finoman közölték veled a tényállást, még neked állt feljebb.
(Ez egy válasz Kornél89 üzenetére (ma 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 20:48

Gyerekek vegyétek már vissza! Ha egy pár nem tudja értelmezni mit írtam és ezen lovagoltok órájat akkor ti partnert kerestek egyáltalán.?
Egyetlen párra írtam köszi másik párt. Nem keresek!
Aki meg félreérti és ezen lovagol órákat azt csak sajnálni tudom.....
Van valaki esetleg most az autópályán M3?
Beszivatott egy pár. Van más is aki igy járt? Kérem privibe irjatok
Beszivatott egy pár. Van más is aki igy járt? Kérem privibe irjatok
A bordó Polo még az előbb is ott állt ahol az erdős részhez fel kell fordulni,viszont senki nem volt körülötte sem benne
(Ez egy válasz Golden45 üzenetére (ma 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyin valaki?
Albertirsa közelében vki?
Szombaton 12-17 óráig Csempeszkopács és Nemeskolta közt egy erdős részen csillogó olajossan ki fekszek egy plédre..Aki akar szopathat,seggbe baszhat,rám verheti,vagy csak lehugyozna az írjon.Aki jön azt kielégitem,alázhat. Jó ribancotok lesszek hisz űritésre jó vagyok.!Hívhatsz több farkat is mert szeretem.!Mivel több oldalon hirdetek így időponti találkozó nincs és reménytelen..Ha látsz parkolni autót akkor meg várod vagy beszálsz.Aki jön az hozzon babaolajat és magának amivel letörli magát főleg ha seggbe basz! Több infó privátban.Sziasztok
Gyerekek vegyétek már vissza! Ha egy pár nem tudja értelmezni mit írtam és ezen lovagoltok órájat akkor ti partnert kerestek egyáltalán.?
Sziasztok! Reptéren van mozgolódás ? Lesznek kint mostanában?
Igen lattam én is! Bordó polo,szőke csaj!
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (ma 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 19:44

Ma este férfias 30-40-es pasi, aki kiveretné, szopatna kalandozna? Belvárosban vagyok, de tudok mobilis lenni ésszerű keretek között

Ujpesten kalandoznek, hely van...
És látod, még neki áll feljebb...
Mert ő nem indul el csak úgy vakon, de ha van ott egy pár, aki őt garantáltan nem keresi, akkor már megy. Logikus, nem?
És bár ugyam az utolsó mondata már teljes zagyvaság, de talán csak nézelődne. Igaz, hogy 1 nem őt kereső parral nem lenne mit, de azért nézné. Ha már 2 pár is lenne, akik gabalyodnának (na erre nem fog ígéretet kapni előre, az fix), akkor is nézné - ha zavar, ha nem. Jól van, Kornél!
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (ma 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:18

Mert ő nem indul el csak úgy vakon, de ha van ott egy pár, aki őt garantáltan nem keresi, akkor már megy. Logikus, nem?

Igen, igazad van, sajnos ez a sok nyomulós, értetlen f@sz miatt van!!
Akik nem értik, hogy mi az a NEM. Vagy mi az, hogy csak párt keresünk!!
Holnap reggel, ha van valakinek kedve M7 Balaton-Budapest útvonalon vagy közvetlen közelében közös hokihoz, irjon!

Repternel Pólóval szőke csajszi ha innen vagy nagyon csini vagy
Ma este férfias 30-40-es pasi, aki kiveretné, szopatna kalandozna? Belvárosban vagyok, de tudok mobilis lenni ésszerű keretek között

Sziasztok!
Ma este 19;:00 Órától Zalaegerszegen leszek(A pár férfi tagja egyedül)
Esetleg lenne kedve valakinek találkozni?
Ma este 19;:00 Órától Zalaegerszegen leszek(A pár férfi tagja egyedül)
Esetleg lenne kedve valakinek találkozni?
Kint vagyok a reptéren,valaki!?
Sziasztok! Valaki szokott kint lenni a kecskeméti arborétumnál szexelni?
Pontosan igy van ahogy irod! De vannak normalisak mint én is vagy masik pasik mint pl hetfön este is a Szépvölgyi uton este amikor ott voltunk 4-5-en kb! Mindenki normalis jofej volt mindenkivel es kellemes izgalmas este volt! Aki ott volt es itt is fent van mint valodi szemely tudja kirol van kikrol szo! Igaz sracok?! )))
(Ez egy válasz JB004 üzenetére (ma 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 18:18

Igen, igazad van, sajnos ez a sok nyomulós, értetlen f@sz miatt van!!