Reptéren ma éjjel én is kifogtam a rallyes bandát. Szemben jöttek velem ,nekicsapodtak a partoldalnak ami megdobta az autójukat . Én elrántottam a kormányt ne legyen csatt de fent akadtam az autóval . Persze a rallyes figurák tovább hajtottak .Fórumtárs segített de nem tudta vissza húzni az autót. Szegénynek még a kötél is elszakadt . Autó mentő oldotta meg a dolgot 60 ezer jó magyar hungarian pengő forintért. 2 perc alatt megvolt az egész . Utána láttam többen is elakadtak . De nekik ki tudtuk tolni az autót . Izgalmas este volt de nem pont így gondoltam
(Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 20:14

Annyira reklámozzátok a Szépvölgyi parkolót, hogy a párok helyett csak a buzikkal tudjátok ezek után leszopatni magatokat, meg seggbe is kurhatjátok őket. A végén még olyan lesz mint a reptér. Némelyik rali pályán érzi magát. És egy perc nyugta nem lesz a pároknak akik esetleg pasit keresnek.
Hello! Valaki cumizna esetleg egyet? Somogy,Marcali mellett! 9-ig ok!
Igen a szöke lány innen volt a csoport-al de még mennyire hogy innen! Ö egy nagyon szép szöke lány de már nö inkább és nagyon kedves normális nö a párjával! )))
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (ma 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, az erőnél pontosan mit takar? Merre fele van ?! ! Köszönöm
S mit szeretnél még tudni?? kezdőpár,Remélem elkezdtétek .mert mí nem csatlakoztunk
De még mennyire innen volt.Ajajj S még lessz
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (ma 01:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok délelőtt kora délután kis autós kaland Bp vagy környékén pár esetleg?
Jobbra az erdőnél a csoport egy szőke lánnyal innen van ?
Gépmadár Figyelő így írd be.
Maps és almás navi is ismeri! (Ez egy válasz Gabeolett2022 üzenetére (ma 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:10
Maps és almás navi is ismeri! (Ez egy válasz Gabeolett2022 üzenetére (ma 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudna valaki egy google maps linket küldeni a reptérhez? Egyszer leírta valaki nekünk az útvonalat, de könnyebb lenne úgy. Köszönöm!
Megoldodott . Jön a felmentő sereg
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok akkor nem lesz pár szépvölgyin ?
Tudna valaki egy google maps linket küldeni a reptérhez? Egyszer leírta valaki nekünk az útvonalat, de könnyebb lenne úgy. Köszönöm!
A kerítéssel szemben kifele a körforgalom fele
(Ez egy válasz Soltfarago üzenetére (tegnap 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:43

Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy a"reptér" konkrétan hol található? Vecsés felöli rész valahol? Vagy a kifutópálya környéke a nagy mez
Sziasztok! Tudnátok segíteni,hogy a "reptér" konkréten melyik részt jelenti? Vecsés felöli oldalt vagy Pest felölit? Ha a Pestit akkor melyik kifutó vége? A 17.kerületi nagy mező? Vagy a 18.kerületi erdőcske? Így sajnos csak keringek álló farokkal a kutyások között:? Köszi a segítséget!
Sziasztok! Tudnátok segíteni,hogy a "reptér" konkréten melyik részt jelenti? Vecsés felöli oldalt vagy Pest felölit? Ha a Pestit akkor melyik kifutó vége? A 17.kerületi nagy mező? Vagy a 18.kerületi erdőcske? Így sajnos csak keringek álló farokkal a kutyások között:? Köszi a segítséget!
A kerítéssel szemben kifele a körforgalom fele
(Ez egy válasz Soltfarago üzenetére (tegnap 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:43

Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy a"reptér" konkrétan hol található? Vecsés felöli rész valahol? Vagy a kifutópálya környéke a nagy mez
Most valaki szegeden párommal keresek autos kalandra