Reptéren kivancsi?
Csepelen szopnék, szopatnék
32 éves, magas, méretes farkú srác keres ma delutanra hölgyet, esetleg cuckold part Budapesten
Sziasztok!
Kis segitséget kérnék aki a témaban jártas.
A repülőtér és környékén, mivel elég nagy terület, sok kis földúttal, hogyan kell "közlekekedni".
Voltam már de orbitálás nagy eltévedő vagyok.
Kaland is lett de hát úgy jöttek utánam...
.
Tehát pl a gömb merre van,tájékozódási pontok..stb. Egyszer egy kedves tag felrakta műholdas fotókkal, az nagyon informatív volt. De sajnos ár nem találom.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Kis segitséget kérnék aki a témaban jártas.
A repülőtér és környékén, mivel elég nagy terület, sok kis földúttal, hogyan kell "közlekekedni".
Voltam már de orbitálás nagy eltévedő vagyok.
Kaland is lett de hát úgy jöttek utánam...

Tehát pl a gömb merre van,tájékozódási pontok..stb. Egyszer egy kedves tag felrakta műholdas fotókkal, az nagyon informatív volt. De sajnos ár nem találom.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Csepelen délután szopnék, szopatnék
M5 Pest felé. Kecskemétnél járok. Fiús kaland!
Reptér most?
17. 16. Kerület környekén , repter autós kaland mostanában?
16 ker naplás tónál valaki valamire, most?

Mátészalkán valaki most?
Szia milyen gyakran vagytok arra fele,csatlakoznék.
(Ez egy válasz Zoli37 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 07:36

Ma este párokat keresünk, illetve jó méretű pasikat OROSI ut tóval szembeni szervíz úton leszünk!
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környéki aktív partnereket keres egy 49 éves kevés tapasztalatú biszex passzím macis. Szopok, popsit nyalok, nyelem a gecit és baszható vagyok, akár gumi nélkül is. Többen is lehettek!!
sziasztok ma este 19:30-ra keresnénk egy 30-45 közötti normális,ápolt tiszta pasit la feleségnek ehetőleg nagyobb mérettel autós szopásra.Talalkozás a XV.kerületben a részleteket privátban.Lehetőleg olyat aki akar és mer találkozni nem csak irogat mert olyanokkal tele a padlás Arc és farokkép nélkül ne keress!!!!
Ecser környékén mostanában pasi akivel tele vernénk feleségem hasznalt bugyiát?
Óca mostanában?
Nem kell elbújni gyertek egy jó helyre
A Swinger Yours csapata idén még az alábbi eseményekkel vár titeket:
Minden esemény részletes leírását megtaláljátok a weboldalunkon (privátban is szívesen elküldöm — a címünk: nevünk pont hu). Itt tudtok regisztrálni is. Az új vendégekkel mindig tartunk egy rövid videós bemutatkozást, hogy ti is egy szűrt, igényes vendégkörbe csatlakozhassatok.
Október 30. – Pasi-többes buli a 9. kerületben, 20:00–1:00 között, kb. 25–35 fő részvételével
November 13. – Pasi-többes buli a 9. kerületben, 20:00–1:00 között, kb. 25–35 fő részvételével
December 6. – Vegyes korosztályú, tematikus esemény a Dolce Vita klubban, várhatóan 50–100 fő részvételével
December 20. – Youngest tematikus esemény, kizárólag 45 év alattiak számára, a Dolce Vita klubban, várhatóan 50–100 fő részvételével
Várunk titeket szeretettel!
Kezdők is bátran jöhetnek bármelyik bulira.
Kérdés esetén írjatok privátban.
Üdv,
Merci és Peti,
Timi és Csanád

A Swinger Yours csapata idén még az alábbi eseményekkel vár titeket:
Minden esemény részletes leírását megtaláljátok a weboldalunkon (privátban is szívesen elküldöm — a címünk: nevünk pont hu). Itt tudtok regisztrálni is. Az új vendégekkel mindig tartunk egy rövid videós bemutatkozást, hogy ti is egy szűrt, igényes vendégkörbe csatlakozhassatok.

Október 30. – Pasi-többes buli a 9. kerületben, 20:00–1:00 között, kb. 25–35 fő részvételével
November 13. – Pasi-többes buli a 9. kerületben, 20:00–1:00 között, kb. 25–35 fő részvételével
December 6. – Vegyes korosztályú, tematikus esemény a Dolce Vita klubban, várhatóan 50–100 fő részvételével
December 20. – Youngest tematikus esemény, kizárólag 45 év alattiak számára, a Dolce Vita klubban, várhatóan 50–100 fő részvételével
Várunk titeket szeretettel!
Kezdők is bátran jöhetnek bármelyik bulira.
Kérdés esetén írjatok privátban.
Üdv,
Merci és Peti,
Timi és Csanád
Sziasztok!
Ma reggel Üllő-Ócsa..Soroksár vonalon keresném sexpartnerem!
Ma reggel Üllő-Ócsa..Soroksár vonalon keresném sexpartnerem!
Ma este 11 körül találkoznék valakivel Vecsés környékén bi uni vagyok helyem nincs kocsim van irj privátba.
Sziasztok hetero 45 éves pasiként Kisvárda Záhony vásáros naményba párt vagy hölgyet keresek állítólag jó pasi vagyok.