Repteren bisex vagy kivancsi hetero
Pasi?
Pasi?
kedd délutánra keresek az adatlapom leírtak szerint
Szombaton 19 óra felé a párommal megyünk ki a kifutó végéhez a tervünk bukkake ! Kb 35 és 50 éves korig várunk 5 vagy 6 férfit ! Csak az irjon aki tudja mi a bukkake!
este vki?Albertirsa közelében 405ös?
Jberény és környékén ki szokott akciózni? Aki tud jó helyet ne tartsa magában!
Este mennétek, mikor?
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:26

Sziasztok! Első alkalommal mennénk a reptérhez.
Mit üssek a navigációba hogy oda vigyen? Lányok ,párok szokták lenni vagy inkább csak férfiak?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szép napot mindenkinek.
Mit üssek a navigációba hogy oda vigyen? Lányok ,párok szokták lenni vagy inkább csak férfiak?
Szép napot mindenkinek.
Szeged és környéke.Autós maszti.? 53 éves férfi vagyok. Kukkolnék is párokat.
Gépmadár figyelő...ezt üsd be. Előfordulhat mindenki, bi férfiak vannak többségben.
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:26

Szép napot mindenkinek.
Szép napot mindenkinek.
Szép napot mindenkinek.
Szép napot mindenkinek.
Szépvölgyi ma pár vagy aktív pasik?
Visegrád környékén keresek ma délután párt, akik szívesen vennének diszkrét kukkolót.
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok!
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Győrben ismerkedés? Hölgy, pár? Maximális diszkréció!
Igényes, izmos potens pasi vagyok, nagyobb csupasz, eres, kemény intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Ma Körmend Veszprém között a 8 - as úton szopatok.
Hello.Faszimádó Transzi vagyok.Ma délután valamikor szopatna,seggbe basszna vagy lehugyozna engem Szombathely mellett Nemeskolta erdős részen az írjon bátran.Tobben is lehettek.Üritésre jó vagyok
Sziasztok!
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Ma estére keresek egy jó méretes farkú pasit(20cm körül), aki teljesíti a vágyamat. Ápolt, egészséges, tiszta,formás farkú pasit szopnék, és alázzon meg, a végén árassza el a sok geci az arcom. Diszkréten keresek, Budapest és környéke. De mobilis vagyok
Sziasztok. Most valaki a kifutónál?
Keresünk plusz 1 lányt
2pasi +1 lány felállás bővítésére keresünk még egy lányt,hogy meglegyunk négyen!=)!
2pasi +1 lány felállás bővítésére keresünk még egy lányt,hogy meglegyunk négyen!=)!