Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok szivesen ismerkednek holgyekel bi parokkal budapesten es vonzaskorzeteben
Sziadztok ma este lesz kint nagymeretű pasi ápolt igényes feleségem nek ???
Az csak sajna kevés jutott belőle sokan voltunk
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, szerdán délelőtt megyek Balatonfüredre, esetleg hölgynek lenne kedve huncutkodni? 31 éves sportos férfi vagyok.Privátban irj!!
Lakóbusz, szabadság és mocskos fantáziák – beszállsz?
Magabiztos, férfias pasi vagyok, aki nem csak az utakat ismeri, de a női testet is. Egyedül járom az országot a lakóbuszomban, de egyre gyakrabban érzem: túl sok az energia bennem, amit nem egyedül kellene levezetnem…
Olyan nőt vagy párt keresek, aki(k) nyitott(ak) az őszinte, feszültségmentes élvezetekre – nincs dráma, csak izgalom, játék és kölcsönös tisztelet. Szeretem, ha valaki tudja, mit akar… de azt is, ha hagyja, hogy vezessem.
Magabiztos, férfias pasi vagyok, aki nem csak az utakat ismeri, de a női testet is. Egyedül járom az országot a lakóbuszomban, de egyre gyakrabban érzem: túl sok az energia bennem, amit nem egyedül kellene levezetnem…
Olyan nőt vagy párt keresek, aki(k) nyitott(ak) az őszinte, feszültségmentes élvezetekre – nincs dráma, csak izgalom, játék és kölcsönös tisztelet. Szeretem, ha valaki tudja, mit akar… de azt is, ha hagyja, hogy vezessem.
Lakóbusz, szabadság és mocskos fantáziák – beszállsz?
Piloscsaba környékén szopatnék
Sajnálom, hogy csak most olvasom... Remélem lesz legközelebb!
(Ez egy válasz fembp üzenetére (ma 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:25

Sziasztok... egy fiatal aktív fiu és én passzív..talalkozik egy órán belül a Kőberki erdőben (keserűvíz forrás) a 11 kerületben..ki jönne kukkolni esetleg beszállni?
Reptéren XL-es pasi?
En 29F
En 29F
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a reptéren, a Szépvölgyin vagy bárhol a szabadban akár.
Sziasztok
Péntek du/este Hegyeshalom-Békéscsaba közt egy autós kaland? Írj ha érdekel.
Péntek du/este Hegyeshalom-Békéscsaba közt egy autós kaland? Írj ha érdekel.
Találkoznék ma délután lazább együttlétre, részletek privátban.
Hely szükséges - Budapest.
Hely szükséges - Budapest.
Most valaki Nyiregyhaza-Budapest M3 vonalon?
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Mosonmagyaróvár? Este Bp, vagy valamerre?
Ma este fél7! Bp. 10, 19 ker környékén. Szopatnék! Jó tele van! Ki nyelné be?
Most valaki Szolnok kmèt közt autoval.
Sziasztok! Délután Szépvölgyi vagy Vác-Bp vonalon valaki kalandozna?
Sziasztok!
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok
Kaland Győrben? Hölgy, pár?
Igényes, izmos, diszkrét pasi vagyok, nagyobb intim.
Többes tapasztalatom is van.
Írjatok