Miközben a repülők jönnek mennek föl le. Addig a szabadba vagy autóba vagy autón tudtok dugni, és valószínűleg lesz társaság is egy kis idő után. Vagy csak nézik közben verik maguknak vagy ha hagyjátok akkor meg dugják az asszonyt esetleg mindkettőtöket.
(Ez egy válasz boybig üzenetére (ma 02:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:35

Valaki segitene elmondani hogy mi van a reptéren? Mit lehet ott csinálni? 40 es pár vagyunk.
Sziasztok! Valaki most reptér?
Valaki segitene elmondani hogy mi van a reptéren? Mit lehet ott csinálni? 40 es pár vagyunk.
Sopron valaki autóval?
Vecsés,XVIII.ker közelében lightos kaland? Akár enyhe bi taxis is lehetsz.
Bp Keletiből szhelyig utazok holnap 16. Óra utan.. vonatos szex? Hölgyek?
Sziasztok! Férfias férfit kényeztetnék Gyál vonzásközetében. Olyat aki el tud jönni mert ittam egy felest.
Helló helló
Pesten ebben a remek időben hölgy (pár heteró alapon)
egy kis orális játszadozásra Ma akár egy órán belül
Pesten ebben a remek időben hölgy (pár heteró alapon)
egy kis orális játszadozásra Ma akár egy órán belül
Hölgyet -(akár hölgyeket) vagy párt(nő és férfi) , ha lenne kedve autós/ vagy a szabadban kalandozni írjatok privátban.
Autó is rendelkezésre áll Budapest és körzete, Visegrádon is tudk jó helyet pl..de bárhol jó.. .Határ a csillagos ég no és a fantázia.
Fürdök aztán készülődök
Üdv
Andris
Autó is rendelkezésre áll Budapest és körzete, Visegrádon is tudk jó helyet pl..de bárhol jó.. .Határ a csillagos ég no és a fantázia.
Fürdök aztán készülődök

Üdv
Andris

Van kint pár esetleg?Aki találkozna.
Sziasztok,
Sokan írjátok, hogy a reptéren találkoztok. Ez pontosan merre? Ma voltam kinn, ahol a zene volt, meg a buli, ez ott van? Köszi
Sokan írjátok, hogy a reptéren találkoztok. Ez pontosan merre? Ma voltam kinn, ahol a zene volt, meg a buli, ez ott van? Köszi
Szepvolgyi?
Pár aki találkozna reptér?
Sziasztok! Pár vagy bi pasi valamerre?
Most erek ki repterre. Vki kaland (bi)?
Reptèren teljes csend van
Reptèren full csend van párok nincsenek
Sziasztok! Holnap este jó lenne Gödöllőn/ környékén ? (Sajnos csak most láttam)
(Ez egy válasz Oralday üzenetére (tegnap 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:30

Mai napra , késő este keresünk egy sportos , igényes srácot akinek a farkát a párom kiverné előttem. 30-40 éves korig . Autó de helyünk is van. Párom egy 40- es milf
Párommal kimennénk 22ora korul
Sziasztok reptéren mi újság?