Nagy méretü ffi
Sziasztok!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Kíváncsi pasikat keresek ismerkedésre, randira vagy valami izgalmas kalandra. Privátban várom az üzeneted!
Valami Pesten, páromra masztizna ,hogy mutogatná magát?
Sziasztok ma valaki t.fured ?
Sziasztok gyula környékéről ma estére utazni tudó pasit keresünk .
Reptéren mai nap?
Most valaki az Árasztó parton?
Sziasztok.18 óra körül ma is elindulok és partnereket keresek Budapesten, észak Pest-megyében. Csak nők és párok üzenetét várom. Lesötétített nagy autó adott, mindenre alkalmas.
Győrben leszopni valakit? Helyem van.
Ki ismerkedne? Videó hívás? Szekszárd
Hasonlóan nyitott gondolkodású srác kinézne sráccal a reptérre...néezlődés.... egyebek.. (bi nyitott)
Ma este 22 óra után szopnék autoban ,valaki ???
Fiút vagy párt keresek most Pest környékén.
Nem a kor lényeg a hozzáállás
(Ez egy válasz Jófarkúsrác34 üzenetére (tegnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Van sok persze nyilván! De akik nem kamuznak es valósak azoktól veszik el a lehetöséget hogy kamuznak csak beirogatnak hogy ott vannak a reptéren várják a párokat meg hasonló beirásokkal és közben meg nem is! Ez ami zavaró denyilvan egy idö utan már nem az! Szerencsére en is tudom melyik pár az akiket ismerek és tudom hogyha kimennek ott is vannak lesznek!
(Ez egy válasz Jófarkúsrác34 üzenetére (tegnap 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudod jól hogy a nagy része kamu.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:19
45 az még nem 50! De nem arra irtam hogy nekem nem reagáltak hanem másik ismert valós párnak sem akiket szintén ismernek és tudják többen is pl hogy valósak! Erre nem gondoltál?
45 az még nem 50! De nem arra irtam hogy nekem nem reagáltak hanem másik ismert valós párnak sem akiket szintén ismernek és tudják többen is pl hogy valósak! Erre nem gondoltál?
(Ez egy válasz Jófarkúsrác34 üzenetére (tegnap 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Van kint valaki a reptéren.?
-4 be hihető
reptéren hát tényleg mi ennek az értelme?
reptéren hát tényleg mi ennek az értelme?
Vagy csak semmit nem akarnak egy 50évestől arra nem gondoltál?
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:44
Egy két név ide beir hogy kint vannak a reptéren de közben meg nyáron ugyanugy beirtak és mikor rajuk lett irva hogy hol vannak ott mert szivesen találkozna velük a másik válaszra sem mèltatták a másikat! Ugyan már minek kamuztok! Nevetséges

nyulipaar

kez-do
Natasha 2