Reptérre jön ki valaki?
Reptérnél keresek ma estére ,20 óra környékén egy 19-20 cm-es farokksl rendelkező,ápolt,egészséges aktív bikát.
Veres környéke 18.00 óra tájban?!
este vki Albertirsa Dánszentmiklós?kaland kocsiban?autós pasi erre?ki van tele?
Sziasztok.18 óra körül ma is elindulok és partnereket keresek Budapesten, észak Pest-megyében. Csak nők és párok üzenetét várom. Lesötétített nagy autó adott, mindenre alkalmas.
Sziasztok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Győrben kaland? Hölgy, pár? Igényes, izmos, diszkrét férfi vagyok. Nagyobb, csupasz, kemény, eres intim!
Írj, írjatok!
Adatlapom szerint ismerkednék
17. Kerületben. Autós kaland?
Hali. Fel nézek a szepvolgyire nem sokára. Valaki más is megy esetleg?
Reptéren fehér autós pár, lehet titeket kukkolni?
Mai nap ápolt hölgy vagy pár aki kalandozna igényes férfival? Bp
10-12 közt reptérnél valaki szopna vagy közös maszti ?
Sziasztok!
Balatonfüreden valaki?
Balatonfüreden valaki?
ma vagy akár most reggel?
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
28 éves vagyok, még nem voltam pasival. Budapesten keresek hellyel vagy autóval rendelkezdő domináns aktív férfit. Erőszak is engedélyezett.
Autós kaland 17. Kerületben?
Mondjuk hogy nem annyira aktív, de nagyon elvétve azért bele lehet futni emberekbe
(Ez egy válasz Crystal0410 üzenetére (tegnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Szio kint vagy? Passzív vagyok és nagy Farkút keresek!
(Ez egy válasz Zozo911 üzenetére (ma 02:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Én adtam volna szívesen amire vágysz, ha nem ghostolsz
(Ez egy válasz Mindigjóvelem üzenetére (ma 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Mindigjóvelem üzenetére (ma 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Mihez lenne kedved ?

nyulipaar

Claudya
Helena