Szia nekem kiverhetned
(Ez egy válasz Errekimondottan üzenetére (tegnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:57

Sziasztok. Reptéren lenne később jófej srác akit csak egy lájtos , autós kaland érdekelne ? /beül a kocsiba és kiverem a farkát , de egy közös hoki is izgalmas lenne. Többet nem szeretnék, köszönöm
Sziasztok. Reptéren lenne később jófej srác akit csak egy lájtos , autós kaland érdekelne ? /beül a kocsiba és kiverem a farkát , de egy közös hoki is izgalmas lenne. Többet nem szeretnék, köszönöm
Hajnal 2 korul kalandoznek 4.ker kornyeken
Sziasztok. Holnap (13-a) délelőtt pár vagy passzív pasi aki találkozna Örs környékén? Helyem van.
Sziasztok! Meddig vagytok?
(Ez egy válasz 1csillagabor üzenetére (tegnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hazafelé veresegyház körül?
(Ez egy válasz 1csillagabor üzenetére (tegnap 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Én kb. 5 perc múlva ott vagyok
Reptérnél most pár,aki igényes pasit keres??
Szépvölgyi parkolóban van valaki?
A bordó SUV-os pár innen van?
Párok járnak ki a Csőrsz utca felőli kamion parkolóhoz??
Sziasztok pár van kint?
Reptérnél 20:30 felé??
25 perc múlva lesz valaki a reptér mögött aki szopathato??
Ecser üllö környékén keresek dughato pasit.csak helyel rendelkezök keresenek.minden hétköznap ara vagyok
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében autós kaland vagy kukkolás részese szeretnék lenni !
Sziasztok! Reptéri kifutó végéhez szokott járni valaki? Szívesen szopnék egy szép farkat diszkréten, akár rendszeresen is. Vagy Vecsés - Cegléd irányában jár valaki? Instagramom: sportcar20201
Sziasztok Baranya megyében szopatnék Ma este!!
teljes diszkrécio adot és elvárt!
én egy 32 éves srác vagyok egyedülálló!

Sziasztok,
Párhoz szívesen csatlakoznék reptéren
Párhoz szívesen csatlakoznék reptéren

Hetero pár lesz kint reptéren? Akit meg lehetne lesni? Vagy esetleg enyhe bi pasi? XL-es igenyes pasi