Piros sízoknis srácot leszopnék a reptérnél.
Repternel aktiv pasi mostanaban?
Leszállási engedély megadva!
(Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (ma 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgyet vagy Párt keresek kellemes autós kalandra !
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok, helyem is van.
Ma este szopás faszverésre keresek Siófok Veszprém, 8-as főút Körmend irányába.
Reptérnél ma este,párral ismerkednénk,egymás elötti,és párcseréhez! Jó tágas,meleg lakóautóval!
Vagy csak szopna valaki?
Reptéren van kinnt vki most érek oda...
Sziasztok. Kalandot i vágyó hölgy vagy pár most van a repptér közelében? Van egy lakatlan házam a közelben ahol kalandozhatunk
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este? Budapest /Reptér és környéke.
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este? Budapest /Reptér és környéke.
Ez engem is érdekelne..
(Ez egy válasz Biszexlany1990 üzenetére (2023. 03. 16. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 16. csütörtök 14:52

Sziasztok! Pontosan merre van az a repülőtéri kifutópálya vége? Egyszer szívesen megnéznénk! A térképen elkápzelni sem tudom hogy hova kell mennem kocsival egy kis perverzkedésre!
Egymás előtti masztihoz keresek partnert a reptér környékén!
Belevaló fiatal lány vagy hölgyet keresek huncutkodni.
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Szia! imádok cicizni!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Hogy áll a reptérnél a helyzet? Nincs felázva?
Sziasztok! Most Sopron környékén egy autós kaland (lány, pár) vagy csak kukkolás??
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Sziasztok. Ma Nagyfügedi parkolóban Nyíregyháza felé kamionomban hölgyet , pár hölgy tagját kényeztetném. Várom válaszaitokat!
Kb 10perc és kint vagyok
(Ez egy válasz Petike00700 üzenetére (ma 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Reptér most valaki?