Mai napra , késő este keresünk egy sportos , igényes srácot akinek a farkát a párom kiverné előttem. 30-40 éves korig . Autó de helyünk is van. Párom egy 40- es milf
Nagykanizsa környéken biszex part dugnek szopatnek meretem 18/7 Szőrös nagy punci elony
Sziasztok, kint vagyok a reptéren. Ki van még kint?
Autós kalandhoz keresek párt vagy pasit a mai nap. Bp és környéke elsősorban.
Szent Gellért tér közelében lévő privát gloryba még mindig keresek nőt, odamész, leülsz a székre, függönyt rádrakom és kinyallak, ujjazlak, én is nő vagyok
Csepelen van esetleg pàr aki harmadik at keres .50 es sport szerető FFI vagyok ,most Csepelen , esetleg a nudista tónàl vagy a Rózsa utcánàl
Sziasztok, kint vagyok a reptéren. Ki van még kint?
Baja környékén esetleg hölgy vagy pár akinek lenne kedve a szabadban kalandozni?
Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Akár autós kaland Kovalter, Likócs, Püspökerdő?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Akár autós kaland Kovalter, Likócs, Püspökerdő?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Székesfehérváron ismerkednék személyesen találkozni akaró és tudóval.
Jó reggelt, reptérre megy esetleg igényes pár vagy bi pasi?
Szia..Budapesten nyitott srác aki kivinne valahova szabadba? lazuljunk akar többen..szép az ido...
Sziasztok juni 8-án, úgy hajnal 1 kor kB, reptéren lesz valaki?! smile pontos címet leírnád és én ott termék, Privátba írj mindenképp, köszi puszi
Somogy megye valaki
Sziasztok
Hosszútávú rendszeres szexkapcsolatra keresek hölgyet. Balassagyarmat Rétság Vác és térsége. Kor nem annyira számít inkább az ápoltság és alkat az ami fontos. Kérlek privát üzenetben jelentkezz
Hosszútávú rendszeres szexkapcsolatra keresek hölgyet. Balassagyarmat Rétság Vác és térsége. Kor nem annyira számít inkább az ápoltság és alkat az ami fontos. Kérlek privát üzenetben jelentkezz
Jó reggelt, egy siófoki kalandhoz keresem partnerem, partnereim a de.ti órákban. Lenne kedve valakinek, valakiknek?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Sziasztok!
Reptér most?..
Reptér most?..
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat !