Holnap, szombat este Párral, hölggyel autóznék. Hozzunk össze valamit
Bp, vagy valamerre...

Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?
Hello. Szépvögyi? Vagy dunakeszi környék most?
Sziasztok, fél óra múlva kint vagyok a reptér mellett. Ki lesz még kint?
Sziasztok 40-46 éves hetero hazaspar vagyunk.A feleség dagi alkatú.Ma este a poluscneternél találkoznank este 21:00-korbegy 30-45 közötti ápolt,normalis,megbízható,tiszta (nem véletlenül van írva) pasival autó szopásra vagy ha csak arcra mellre szeretnéd kiverni arra is jöhetsz.Ha valakit érdekel a reszletekért keressen privatban.Aminfontos Arc képet és farokkepet kérünk.A feleséggel irogatsz ezt vedd figyelembe tehat csak normálisan.
Ecser üllö környékén keresek hetero vagy biszex pár bi pasit.lehetöleg helyel rendelkezök keresenek.
Sziasztok MA este Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Kint vagyok a reptéri kifutónál valaki?
Csepelen passzív buszsofőr van?privátba írj
Most reggel valaki 8:20 kor szopatna kint a reptéri kifutónál?
Most reggel valaki 8:20 kor szopatna kint?
Ma délelőtt autós kaland?
Sziasztok
Ma délutánra keresnénk úgy pasit,hogy egy megbeszélt helyen,es időben te ott lennél egy szemkötőben.
Mi arra sétálunk,es a párom (a hölgytag) elkezd játszani veled orálisan.....majd elélvezel,mi elmegyünk,es ennyi!!!
Csak olyan jelentkezzen,akinek ez megfelelő lenne! Jaaaaa,és aki el is jön.....mert az eddigi tapasztalat nem ezt mutatja
Tapolcán egy kis erdős,vagy tisztáson lenne a helyszín
Ma délutánra keresnénk úgy pasit,hogy egy megbeszélt helyen,es időben te ott lennél egy szemkötőben.
Mi arra sétálunk,es a párom (a hölgytag) elkezd játszani veled orálisan.....majd elélvezel,mi elmegyünk,es ennyi!!!
Csak olyan jelentkezzen,akinek ez megfelelő lenne! Jaaaaa,és aki el is jön.....mert az eddigi tapasztalat nem ezt mutatja
Tapolcán egy kis erdős,vagy tisztáson lenne a helyszín
Sziasztok. Mostanság keresnék egy normális srácot autós kalandra . Adatlapomon több infó, és természetesen privátban válaszolok . Kép-adatlap szükséges lenne . Köszi
Debrecenben holnap reggel 8:30 körül cumiznék hely megoldható diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Most valaki XI ker Albertfalva ?
Sziasztok még új vagyok szívesen ismerkednèk párral van párom, párcsere volna a cél amire szerintem hamarosan nyitott lesz. Szólò pasit nem keresünk csak párt.
Kint vagyok a Szépvölgyin!
Van valaki aki masztizna egyet?
Van valaki aki masztizna egyet?
Szia nincs extra méretem, de nézhetnél nyugodtan
!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 05. 06. kedd 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 06. kedd 17:56

Késő este sexmentes talira,csak kukkolásra keresek,nagyobb méretű pasit,pasikat
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék olyan lányokkal, akik szabadban szeretnének játszadozni. Pest megye és Budapest környékéről főleg.
Szívesen ismerkednék olyan lányokkal, akik szabadban szeretnének játszadozni. Pest megye és Budapest környékéről főleg.