Uhy latom nincs pár aki találkozna továbi szép estét mindenkinek.
Sziasztok jelen
(Ez egy válasz SweetD üzenetére (ma 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 22:53

Helo.
Késői időpontban egy autós kalandra keresünk egy jófej, sármos férfit akinek párommal együtt kivernénk a farkát. A kaland bonyodalma, hogy cserébe neki is kell egy kicsit vernie párosunk férfi tagjának a farkát. Természetesen nem kell végig de egy 20-30 másodpercet igen. Csak faszverés! Nem szopás sem fogdosás stb. Kizárólag ennyi a sztori . Max 40 éves korig keresnénk férfit . Köszi
Késői időpontban egy autós kalandra keresünk egy jófej, sármos férfit akinek párommal együtt kivernénk a farkát. A kaland bonyodalma, hogy cserébe neki is kell egy kicsit vernie párosunk férfi tagjának a farkát. Természetesen nem kell végig de egy 20-30 másodpercet igen. Csak faszverés! Nem szopás sem fogdosás stb. Kizárólag ennyi a sztori . Max 40 éves korig keresnénk férfit . Köszi
Helo.
A sok bunburnyák homo van kint a reptérnél
A csévéző úti kilató dombnál van kinn valaki???
Sziasztok. Ismét megpróbálkoznék egy autós kalanddal. Közös hoki vagy csak én kiverem a farkad. HA van kedved előtte ismerkedhetünk kicsit ,20-30 perc írogatás, képcsere és itt páromról is küldenék, hogy izgalmasabb legyen. És ha kölcsönös a szimpátia , akkor tali és mehet a hoki. Gödöllő környékén vagyok, kérlek ezt vedd figyelembe. 28-45 éves korig keresnék partnert és normál illetve sportos testalkattal. Én is ilyen vagyok. Adatlap-kép szükséges, nekem is van .
Van most kint pár a reptérnél.aki találkozna?
Szigethalom-Dunavarsány környéki szopató?
Most valaki délpest gyors autós hoki?
32 éves, magas, méretes farkú srác szopatna most hölgyet a pólus center parkolóban
Most valaki Albertfalva?XI ker?
Pólus centernél szopatnék most hölgyet autóban
Van kint pár,aki ismerkedne sportos,igényes pasival???
Pár aki találkozna ismerkedne ?
Ma este kalandoznek hölggy vagy párral? Bp.
Sziasztok- holnapi nap(szombat) keresnék autós kalandot- ápolt pasi vagyok
Reptérnél sportos,fiatalos pár van? Szopatnék hölgyet
Repternél néznék szexközben párt igény esetén be is szálnék
Sziasztok van kint pár vagy megy ki aki ismerkedne találkozna?
Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?