Fiatalos 25-ös pár keres max 40ig mindkettejük örömére lányt. Női alapon bi elfogadott tapasztalatunk hármasban még nem volt de nyitottak vagyunk bármire. Férfiak ne is próbálkozzanak tiltjuk őket azonnal.
sziasztok
szopnék ma autómban bp-n
szopnék ma autómban bp-n

13 órakor Budaörs-Budakeszi-Teli-Perbál útvonalon szopatnék.!
Sziasztok!
Holnap reggel Hódmezővásárhely -Szentes-Orosháza útvonalon valakinek van kedve valamihez?
Holnap reggel Hódmezővásárhely -Szentes-Orosháza útvonalon valakinek van kedve valamihez?
Amugy meg már hallottam rólatok is neha felmentek a Szépvölgyihez ti is! ))
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (ma 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:44

Lehet pasit nem keresnek ők sem ..
A gangbanget pedig lehet csak te szeretnéd.

Szia. Lehet persze. Ettöl még odajöhettek volna ha már autoval ott mentek el mellettünk mert amugy jó kis beszélgetös este volt most szex nélkül! ))) A gangbanget nem csak én akartam volna ha odajönnek az tuti! ))
(Ez egy válasz Al-Ass-andra üzenetére (ma 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:44

A gangbanget pedig lehet csak te szeretnéd. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:27

A gangbanget pedig lehet csak te szeretnéd. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Nemhogy odajöttetek volna inkább ha már láttátok a fiú csapatatok a szöke növel! Lett volna jó kis gangbang legalább!
csapatot javitás
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:27

Nemhogy odajöttetek volna inkább ha már láttátok a fiú csapatatok a szöke növel! Lett volna jó kis gangbang legalább!
(Ez egy válasz Kezdopar89 üzenetére (ma 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Autós, aktív pasikat keresek – jöhet randi vagy kaland is.
Ha magadra ismertél, írj bátran privátban!
Sziasztok!
Monor..Üllő ma délelött?
Monor..Üllő ma délelött?
Győrben szopnèk. Helyem van.

Veresegyházán ma valaki egy találka?
Reptéren ma éjjel én is kifogtam a rallyes bandát. Szemben jöttek velem ,nekicsapodtak a partoldalnak ami megdobta az autójukat . Én elrántottam a kormányt ne legyen csatt de fent akadtam az autóval . Persze a rallyes figurák tovább hajtottak .Fórumtárs segített de nem tudta vissza húzni az autót. Szegénynek még a kötél is elszakadt . Autó mentő oldotta meg a dolgot 60 ezer jó magyar hungarian pengő forintért. 2 perc alatt megvolt az egész . Utána láttam többen is elakadtak . De nekik ki tudtuk tolni az autót . Izgalmas este volt de nem pont így gondoltam
(Ez egy válasz Ezmegaz1 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 20:14

Annyira reklámozzátok a Szépvölgyi parkolót, hogy a párok helyett csak a buzikkal tudjátok ezek után leszopatni magatokat, meg seggbe is kurhatjátok őket. A végén még olyan lesz mint a reptér. Némelyik rali pályán érzi magát. És egy perc nyugta nem lesz a pároknak akik esetleg pasit keresnek.
Hello! Valaki cumizna esetleg egyet? Somogy,Marcali mellett! 9-ig ok!
Igen a szöke lány innen volt a csoport-al de még mennyire hogy innen! Ö egy nagyon szép szöke lány de már nö inkább és nagyon kedves normális nö a párjával! )))
Szia, az erőnél pontosan mit takar? Merre fele van ?! ! Köszönöm
S mit szeretnél még tudni?? kezdőpár,Remélem elkezdtétek .mert mí nem csatlakoztunk