Sziasztok!
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ismerkednék Győrben! Hölgy, pár? Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Mere vagy?
(Ez egy válasz boka19 üzenetére (ma 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 09:33

Szia! Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Helló. Dunaújváros és környéke valaki!?
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi? De egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?
Szia! Érdekel a szex chat is!
Szigetszentmiklós autóban kielégítenék valakit mostanában
Sziasztok
Hétvége folyamán keresném hölgy partnerem,pár hölgy tagját kellemes kikapcsolódásra.Csak hetero alapon ismerkednék.
Ha esetleg van kedve valakinek ismerkedni,privátban beszéljük meg a részleteket.
Szép hétvégét mindenkinek
Hétvége folyamán keresném hölgy partnerem,pár hölgy tagját kellemes kikapcsolódásra.Csak hetero alapon ismerkednék.
Ha esetleg van kedve valakinek ismerkedni,privátban beszéljük meg a részleteket.
Szép hétvégét mindenkinek

Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, a mai nap (szombat), este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Veszprém környékén?

Le kedve valakinek kiverni előttem? Pécs keleti felén, szabadban...!
Sziasztok 27 éves meleg srác vagyok, ma este 3számú főúton Aszód után Pest felé a pihenőben szopnék egy jó faszt...
Debrecenben ma délután 2 körül cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok hely megoldható.
Sziasztok, kint vagyok a reptér mellett. Ki van még kint?
Sziasztok. Valakit Győrben leszopni? Helyem van.
Sziasztok, a mai nap autós kalandot keresek, szopatnék, Budapest és környékén
Szia vanak fent fotoim ha megfell a farkam irj privatba.minden hétköznap reptér környékén vagyok
(Ez egy válasz SweetD üzenetére (tegnap 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:53

Helo.
Késői időpontban egy autós kalandra keresünk egy jófej, sármos férfit akinek párommal együtt kivernénk a farkát. A kaland bonyodalma, hogy cserébe neki is kell egy kicsit vernie párosunk férfi tagjának a farkát. Természetesen nem kell végig de egy 20-30 másodpercet igen. Csak faszverés! Nem szopás sem fogdosás stb. Kizárólag ennyi a sztori . Max 40 éves korig keresnénk férfit . Köszi
Késői időpontban egy autós kalandra keresünk egy jófej, sármos férfit akinek párommal együtt kivernénk a farkát. A kaland bonyodalma, hogy cserébe neki is kell egy kicsit vernie párosunk férfi tagjának a farkát. Természetesen nem kell végig de egy 20-30 másodpercet igen. Csak faszverés! Nem szopás sem fogdosás stb. Kizárólag ennyi a sztori . Max 40 éves korig keresnénk férfit . Köszi
Székesfehérvár-Fehérvárcsurgó környékén hölgyek,párok szabadban?
Találkozzunk Jászberény ill környékéről parokkal
Solymár- Pilisvörösvár-Piliscsaba környékén hölgyet, párt keresnék találkozáshoz szabadban, autóban.